Keystone logo
KTH Royal Institute of Technology MSc Rețele și sisteme electrice inteligente (EIT InnoEnergy)
KTH Royal Institute of Technology

MSc Rețele și sisteme electrice inteligente (EIT InnoEnergy)

Stockholm, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

09 Jun 2024

Aug 2024

EUR 15.000 / per year *

În campus

* pe an; studenții de la KTH primesc o bursă specială în valoare de 10.000 € reducere de taxă de participare pe an

Introducere

Programul comun de master în rețele și sisteme electrice inteligente acoperă rețelele electrice inteligente, o componentă critică în crearea unei surse de energie durabilă. Elevii dezvoltă abilitățile de inginerie și antreprenoriat necesare pentru a înțelege, proiecta, implementa și gestiona rețelele inteligente. Absolvenții au o înțelegere unică a rolului jucat de noile tehnologii și noile afaceri într-un peisaj în schimbare. Șapte universități oferă programul prin EIT InnoEnergy.

Rețele și sisteme electrice inteligente la KTH

Ingineria energiei electrice este o componentă critică în crearea unei surse de energie mai durabile. Programul de master comun în Rețele și sisteme electrice inteligente vă permite să dezvoltați abilitățile tehnice și antreprenoriale necesare pentru a proiecta rețele inteligente care integrează surse de energie regenerabilă, gestionează și controlează calitatea energiei, utilizează aplicații bazate pe date pentru a îmbunătăți soluțiile electrice și pentru a conduce dezvoltarea inovații precum aplicații pentru baterii, mobilitatea electrică și multe altele...

Programul este oferit la următoarele universități:

  • KTH : Institutul Regal de Tehnologie, Stockholm, Suedia
  • TU/e: Universitatea de Tehnologie Eindhoven, Țările de Jos
  • KU Leuven, Belgia
  • Grenoble INP Institute of Technology, Franța
  • UPC: Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech, Barcelona, Spania

Veți urma primul an de studii la KTH Royal Institute of Technology sau Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTech și al doilea an la una dintre celelalte universități partenere. De asemenea, veți fi expus la cunoștințele și expertiza AGH: Universitatea de Știință și Tehnologie din Polonia și Universitatea Uppsala din Suedia, care fac parte din modulele specifice programului. Elementele de afaceri și antreprenoriale ale programului sunt furnizate de ESADE Business School din Spania.

„Licența mea era în inginerie electrică, așa că am considerat că acest program este cea mai bună alegere pentru mine. Am ales Suedia și KTH datorită proiectului de inovare care face parte din programul cursului. Mi-am dorit foarte mult să fac așa ceva, deoarece implică o colaborare strânsă cu industria. ”

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări