Keystone logo
KTH Royal Institute of Technology MSc Dezvoltare Durabilă a Producției
KTH Royal Institute of Technology

MSc Dezvoltare Durabilă a Producției

Stockholm, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Aug 2024

SEK 342.000 / per year *

În campus

* non-UE/SEE/Elveția este de 342.000 SEK.

Introducere

Programul de master în Dezvoltarea Producției Durabile se concentrează pe proiectarea și dezvoltarea durabilă a sistemelor de producție. Elevii dobândesc abilități de a crea sisteme de producție avansate și de a trece la sistemele existente, concentrându-se pe fluxul circular de materiale, digitalizarea și automatizarea sporite, utilizarea energiei și noile tehnologii de fabricație. Absolvenții modelează dezvoltarea viitoare a producției durabile cu roluri influente în industrie și consultanță sau prin studii de doctorat.

Dezvoltarea durabilă a producției la KTH

Sistemele de producție raționale și rentabile au fost vitale pentru industrializare și bogăție timp de decenii. Cu toate acestea, zona se confruntă cu schimbări și presiuni în diferite dimensiuni, care modifică rolul sistemelor de producție. Cerințele pentru o utilizare mai mare a energiei regenerabile și fluxul circular de materiale, digitalizarea și automatizarea sporite, noile tehnologii de producție, integrarea serviciilor și apariția de noi modele de afaceri se numără printre fenomenele care modelează dezvoltarea viitoarelor sisteme de producție. Bazate pe o organizare sistemică a științei și înțelegerii contemporane, cursurile se desfășoară în strânsă colaborare cu companiile producătoare. Absolvenții programului sunt echipați pentru a conduce dezvoltarea și proiectarea sistemelor de producție, ca parte a soluției către o societate durabilă, locuri de muncă atractive și industrii competitive.

Programul se desfășoară în mediul de cercetare și educație al KTH pentru dezvoltarea durabilă a producției, cu cursuri care vizează cele trei domenii specifice de profil ale mediului: managementul producției, logistica producției și fiabilitatea industrială.

Conținutul cursului din program se bazează pe relația strânsă dintre dezvoltarea și funcționarea sistemelor de producție în contextul digitalizării și sustenabilității. Programului sunt aplicate diferite metodologii de predare care plasează învățarea centrată pe student în centrul. Participarea industrială este o componentă cheie a acestui program, utilizând proximitatea noastră față de unitățile de producție de vârf din lume Scania și AstraZeneca din Södertälje, precum și mai multe IMM-uri și infrastructura Parcului științific Södertälje. Prelegerile invitaților din industrie, combinate cu probleme din viața reală, permit participanților la curs să învețe din practicile dovedite.

Deoarece programul se desfășoară în mediul de cercetare în expansiune de la Departamentul de Inginerie de Producție, programul interacționează îndeaproape cu proiectele de cercetare industrială-academică și laboratoarele de cercetare. Studenții programului sunt, de asemenea, încurajați să urmeze cursuri opționale atât în cadrul KTH , cât și pe plan extern, pentru a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în domeniile de interes ale cuiva. Predarea metodologică și munca pe proiecte pregătesc, de asemenea, participanții pentru cariere academice și de cercetare.

Acesta este un program de doi ani (120 de credite ECTS) dat în limba engleză. Acesta conține 99 de credite de cursuri obligatorii și 21 de credite de cursuri elective. Absolvenții primesc diploma de Master of Science. Programul este oferit în principal la KTH Södertälje de către Școala de Inginerie Industrială și Management (la KTH ). De asemenea, se oferă cursuri elective la KTH Campus Stockholm.

Curriculum

Burse și finanțare

Admitere

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări