Keystone logo
KTH Royal Institute of Technology MSc Cybersecurity
KTH Royal Institute of Technology

MSc Cybersecurity

Stockholm, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Aug 2024

SEK 342.000 / per year *

În campus

* non-UE/SEE/Elveția este de 342.000 SEK.

Introducere

Societatea noastră este din ce în ce mai dependentă de infrastructurile digitale și, ca urmare, atacurile cibernetice asupra rețelelor electrice, sistemelor financiare și infrastructurii de comunicații au consecințe devastatoare. Securitatea cibernetică a devenit una dintre cele mai critice provocări pentru viitor. Într-un domeniu în care cunoștințele sunt limitate, programul de master în securitate cibernetică oferă un portofoliu modern de cursuri care promovează inginerii de securitate cibernetică ai viitorului.

Securitatea cibernetică la KTH

Securitatea cibernetică este un subiect larg și cu mai multe fațete. Acesta variază de la teoria fundamentală a calculatoarelor la inginerie software, comunicații computerizate, sisteme distribuite la scară largă și controlul proceselor fizice până la comportamentul uman și social. Programul are rădăcini în informatică și atinge aspecte ale contextului de afaceri și social al securității cibernetice.

Programul de master în Cybersecurity vă oferă acces la toate cursurile oferite de facultatea de cybersecurity de la KTH . Programul începe cu cursuri obligatorii care oferă o privire de ansamblu asupra domeniului, inclusiv un curs de hacking etic și o bază solidă în pilonul fundamental de securitate al criptografiei. Obligatorii în program sunt, de asemenea, cursuri care pun securitatea cibernetică în contextul eticii, legii, comportamentului actorilor de amenințări, comportamentului utilizatorului final, durabilității și consecințelor afacerilor și societale ale atacurilor cibernetice.

Securitatea cibernetică nu este doar un subiect larg în sine; are, de asemenea, multe domenii de aplicație și joncțiuni cu alte discipline de inginerie. Pentru a explora această gamă, alegeți liber dintre diferitele cursuri opționale care acoperă diferite aspecte ale securității cibernetice. Vă puteți specializa în cursuri de securitate și mai complexe sau puteți completa profilul cu subiecte precum expertiza lor în domeniul securității cibernetice cu experiențe în inteligența artificială și învățarea automată sau monitorizarea și controlul infrastructurii critice. Pe parcursul ultimului semestru al programului veți realiza un proiect de master în care lucrați îndeaproape cu facultatea de cercetare KTH în domeniul securității cibernetice.

În plus față de implicarea KTH în program, am depus eforturi suplimentare pentru a construi legături strânse cu industria. Programul are un grup de referință care adună persoane cheie din securitatea cibernetică din industria suedeză și din sectorul public. Multe cursuri includ lectori externi, iar majoritatea proiectelor de masterat se fac în colaborare cu companii.

Chiar dacă programul se bazează pe campus, nu este surprinzător faptul că o mare parte a predării este desfășurată digital. Acesta este un program de doi ani (120 de credite ECTS) oferit în limba engleză. Absolvenții primesc diploma de Master în Științe. Programul este oferit în principal la KTH Campus din Stockholm de către Școala de Inginerie Electrică și Informatică (la KTH ).

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări