Keystone logo
KTH Royal Institute of Technology

KTH Royal Institute of Technology

KTH Royal Institute of Technology

Introducere

KTH Royal Institute of Technology din Stockholm este una dintre cele mai importante universități tehnice din Europa, precum și un centru cheie al talentului intelectual și al inovației. Suntem cea mai mare instituție de cercetare și învățare tehnică din Suedia și găzduim studenți, cercetători și profesori din întreaga lume, dedicati progresului cunoștințelor.

Istorie

KTH este o universitate cu o istorie bogată de idei și inovații de pionierat care datează din 1827. De aproape 200 de ani KTH a educat studenți care au continuat să ne influențeze prezentul și să facă progresele tehnologice care definesc societatea modernă. Încă astăzi, KTH modelează talentele care vor găsi soluțiile pentru provocările de mâine.

Cercetare

KTH lucrează cu industria și societatea în căutarea unor soluții durabile pentru unele dintre cele mai importante provocări ale umanității: schimbările climatice, viitoarea aprovizionare cu energie, urbanizarea și calitatea vieții pentru populația în vârstă în creștere rapidă. Le abordăm prin cercetare și educație de vârf la nivel mondial, de mare impact în științe naturale și toate ramurile ingineriei, precum și în arhitectură, management industrial, planificare urbană, istorie și filozofie. Aproape două treimi din cifrele de afaceri de 4 miliarde SEK sunt legate de cercetare.

Cercetarea de bază și aplicată se efectuează cot la cot la KTH iar cercetarea interdisciplinară este realizată în paralel cu activitatea în domenii specifice.

Carieră

KTH menține relații strânse cu o rețea în expansiune de companii internaționale și comunitatea industrială într-o serie de domenii, iar munca și studierea aici oferă acces la această rețea.

Cel mai recent raport de carieră arată că 94 la sută dintre cei care au absolvit KTH 2010-2012 au fost angajați de când și-au terminat diploma, iar restul de 6 la sută au ajuns la doctorat. studii. Din populația studenților internaționali, 30 la sută merg la doctorat. studii la KTH sau alte universități de renume. 32% dintre absolvenții KTH părăsesc Suedia pentru muncă sau studii în străinătate. 13 la sută conduc pe alții în munca lor, iar 13 la sută au primit deja prima poziție managerială.

Statistică

KTH Royal Institute of Technology este cea mai mare și mai respectată universitate tehnică din Suedia. Alegând KTH , veți avea acces la o viață studențească vibrantă și la un mediu academic prestigios.

  Caracteristici Campus

  Cele patru KTH din Greater Stockholm adună peste 12.000 de studenți cu normă întreagă, aproximativ 1.900 de doctoranzi și aproximativ 3.700 de angajați cu normă întreagă. Campusurile sunt situate strategic în apropierea zonelor lor de cercetare și studiu, de exemplu, KTH Kista este situat în mijlocul hub-ului ICT Kista, cu unele dintre cele mai importante companii din lume în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor. Unul dintre celelalte campusuri ale noastre, KTH Flemingsberg, este situat într-unul dintre cele mai importante centre de tehnologie medicală pentru cercetare și activitate industrială din Europa de Nord.

   Admitere

   Anul universitar la KTH constă din două semestre a câte 20 de săptămâni fiecare, începând la sfârșitul lunii august și terminându-se la începutul lunii iunie. Aplicația pentru studii la KTH începând cu 2023 se deschide la jumătatea lunii octombrie. Aplicați prin sistemul național de aplicare suedez, Admitere universitară. Unele programe comune au un termen limită ulterioară pentru aplicare.

   Burse și finanțare

   KTH oferă patru oportunități diferite de burse pentru studii de master. KTH acoperă taxa de școlarizare a unui program de master de unul sau doi ani. Bursa de un an KTH KTH și acoperă taxa de școlarizare a celui de-al doilea an de studii. KTH se adresează studenților din anumite programe comune și acoperă taxa de școlarizare pentru perioada de studiu petrecută la KTH . KTH India se adresează în mod special studenților din India.

   Statistica absolvenților

   Clasamente

   KTH Royal Institute of Technology este cea mai mare și mai respectată universitate tehnică din Suedia - pe locul 89 în QS World University Rankings 2023. Reputația noastră provine din profesorii și studenții talentați, care lucrează împreună pentru a modela un viitor mai luminos.

   Vă rugăm să citiți mai multe despre clasamentele KTH de pe site- ul nostru .

   Mărturii studențești

   Viața în campus și facilități

   Să faci parte din KTH înseamnă să faci parte din orașul dinamic și plin de viață Stockholm, pe lângă abundența de activități la care poți participa ca student. Pentru a intra în spiritul unui adevărat student KTH , Uniunea Studenților și alte organizații studențești organizează activități care să vă ajute să vă găsiți prieteni pentru o viață.

   Locații

   • Stockholm

    KTH Royal Institute of Technology Brinellvägen 8

   Întrebări