Keystone logo
Korea University of Technology and Education (KoreaTech)

Korea University of Technology and Education (KoreaTech)

Korea University of Technology and Education (KoreaTech)

Introducere

Korea University of Technology and Education (KoreaTech) marchează cea de-a 30-a aniversare în efortul său de a fi pionier în educația orientată spre studenți de la înființarea sa în 1991.

KOREATECH a jucat un rol esențial în încurajarea indivizilor talentați cu gândire creativă și abilități de rezolvare a problemelor sub spiritul fondator, „căutând adevărul din fapte”.

KOREATECH a conceput fiecare plan de învățământ pentru a face față epocii a 4-a Revoluție Industrială și, de asemenea, toți studenții pot urmări pista specială, astfel încât să învețe AI (Inteligență Artificială) și Big Data ca micro grad de la departamentul de tehnologie viitoare.

În 2019, KOREATECH a înființat Fabrica de învățare inteligentă cu tehnologie 5G pentru a oferi studenților experiențe de învățare precum AR / VR și robotică într-un mediu inovator. De asemenea, KOREATECH se angajează în prezent la înființarea Centrului de Învățare a Viitorului cu scopul de a deveni una dintre universitățile de frunte înaintea celei de-a 4-a Revoluții Industriale.

În plus, KOREATECH a operat trei instituții afiliate, Institutul de Dezvoltare a Resurselor Umane (HRDI), Institutul de educație pe tot parcursul vieții (OLEI) și Autoritatea Coreeană pentru Calitatea Competențelor (KSQA), pentru a consolida conectivitatea dintre realizările sale și politica națională de HRD.

În sfârșit, KOREATECH va încuraja în mod continuu indivizi talentați și va prospera în următorii 30 de ani, în conformitate cu sloganul aniversării a 30 de ani, „Tehnologia către oameni, Educația spre Noua eră”

Locații

  • Cheonan-si

    Cheonan-si, Coreea de Sud

    Programe

    Întrebări