Keystone logo
Korea Polytechnic University

Korea Polytechnic University

Korea Polytechnic University

Introducere

O universitate lider care promovează un ecosistem inteligent pentru industria prelucrătoare situată strategic în Siheung și Ansan Smart Hub, Korea Polytechnic University specializată în cooperare industrie-universitate, după modelul unor clustere industriale avansate din străinătate. KPU este încă o universitate tânără, dar instituția a contribuit la dezvoltarea industriilor națiunii prin cultivarea mai multor profesioniști în inginerie decât oricare alta. Implementând un curriculum personalizat care reflectă nevoile industriei, KPU a cultivat o cultură în campus în care industria și universitatea coexistă îmbrățișându-se reciproc.

Mai mult, în calitate de universitate de vârf care a inițiat și răspândit sistemul companiei partenere, KPU are cea mai mare rețea de companii din țară, cu aproximativ 4.200 de corporații ca parteneri. KPU a fost, de asemenea, primul care a condus sistemul Engineering House, în care studenții de licență au posibilitatea de a lucra cu membrii facultății în proiectele lor de cercetare și dezvoltare cu corporații, o abordare inovatoare a educației inginerești. De la prima clasă de absolvire din 2002 până acum, eforturile KPU și-au asigurat locul ca instituție de top în carieră, iar mentalitatea sa industrială a devenit un exemplu pentru multe universități din Coreea și din străinătate.

Mai mult, KPU a primit numeroase subvenții guvernamentale majore: Inițiativa de cooperare orientată spre societate în industrie-universitate (LINC +) de la Ministerul Educației, Instruirea pentru inginerii din industria de fabricație inteligentă din Ministerul Comerțului, Industriei și Energiei și Proiect inițial și preliminar al pachetului de la Ministerul Muncii și Muncii. Școala a primit, de asemenea, note excelente în evaluările universitare efectuate de mass-media coreene, dovedind punctele sale forte pentru națiune.

Paradigma globală a industriei se schimbă rapid odată cu a patra revoluție industrială și cu tehnologiile în creștere legate de inteligență artificială, IoT, tehnologia de imprimare 3D și altele asemenea. Ca răspuns, KPU își propune să modernizeze rețeaua de cooperare industrie-universitate existentă a universității prin sprijinirea corporațiilor din Siheung și Ansan Smart Hub pentru a-și inova tehnologiile și a deveni inteligente. Korea Polytechnic University va avansa continuu pentru a se lansa în provocarea de a deveni lider pentru a promova un ecosistem inteligent pentru industria prelucrătoare, precum și pentru a cultiva talente pentru viitor.

Locații

  • Dongdaemun-gu

    Dongdaemun-gu, Coreea de Sud

    Întrebări