Keystone logo
Korea National University Of Cultural Heritage

Korea National University Of Cultural Heritage

Korea National University Of Cultural Heritage

Introducere

Korea National University Of Cultural Heritage fost înființată în scopuri speciale în cadrul filosofiei fondatoare „Independență Națională, Dezvoltare Culturală” în 2000. Aceste scopuri speciale sunt moștenirea și dezvoltarea culturii tradiționale și dezvoltarea specialiștilor pentru păstrarea, gestionarea și utilizarea patrimoniului cultural al Coreei.

Fiind singura universitate națională din Coreea care predă cultura tradițională și moștenirea culturală, KNUCH a oferit programe educaționale optimizate pentru studenții cu membri ai facultății de frunte care au obținut atât cunoștințe teoretice practice, cât și experiențe în diferite domenii, precum și o infrastructură educațională perfectă pentru formare practică și practici. Două colegii universitare cuprind șapte departamente: Managementul patrimoniului cultural, Arhitectura peisajului tradițional, Clădirea tradițională, Știința conservării patrimoniului cultural, Arheologia convergenței, Artele și meșteșugurile tradiționale și Patrimoniul cultural imaterial. Programele de masterat și doctorat sunt deschise în școala generală absolventă, iar școala profesională absolventă oferă cercetare și dezvoltare aprofundată pe teorii academice și practice.

KNUCH subliniază învățarea progresivă condusă de studenți, mai degrabă decât predarea de către membrii facultății, pentru a le permite studenților să recunoască singuri necesitatea culturii tradiționale și a patrimoniului cultural, să proiecteze soluții și să găsească abordări creative pentru a dezvolta profesioniști care pot conduce secolul 21 . KNUCH s-a străduit, de asemenea, să respecte natura educației colegiale pentru a-i ajuta pe studenți să-și ducă viața în întregime și temeinic, precum și pentru a îndruma fiecare student spre a deveni un profesionist în conformitate cu scopurile fondatoare.

Locații

  • Buyeo-gun

    Buyeo-gun, Coreea de Sud

    Întrebări