Keystone logo
Korea National Open University

Korea National Open University

Korea National Open University

Introducere

De când s-a deschis în 1972 ca primă universitate națională la distanță din Korea National Open University a jucat un rol puternic în învățământul superior din Coreea, locul de naștere al educației deschise timp de 48 de ani. Până în prezent, a produs 730.000 de oameni talentați din toate categoriile sociale, jucând un rol social în generalizarea învățământului superior, iar pe plan internațional, este considerat un caz exemplar pentru colegiile de învățământ la distanță și a devenit ținta benchmarking-ului în țările din întreaga lume. .

Pe baza realizărilor și a istoriei de până acum, Korea National Open University își propune să devină un centru de partajare prin producerea și schimbul de conținut de cunoștințe de înaltă calitate începând cu 2022, care marchează a 50-a aniversare.

KNOU a răspuns rapid la schimbările din mediul intern și extern care au provocat incidentul Corona 19 în acest an și a deschis conținutul prelegerilor noastre către alte universități.

În acest fel, pe baza sistemului de educație la distanță, vom servi nu numai ca propagator al educației pe tot parcursul vieții, ci și vom dezvolta diferite programe pentru coreeni de peste mări și familii multiculturale pentru a lărgi punctul de contact cu societatea națională ca centru al educației etnice coreene. .

Lumea se transformă acum într-o societate a informației neatinsă și totul se schimbă rapid. Korea National Open University va face tot posibilul pentru a conduce Coreea într-o societate de învățare pe tot parcursul vieții, îndeplinindu-și în același timp responsabilitatea de a universaliza învățământul superior printr-o inovație rapidă.

Locații

  • Jongno-gu

    Jongno-gu, Coreea de Sud

    Întrebări