Keystone logo
Konkuk University

Konkuk University

Konkuk University

Introducere

În mai 1946, Konkuk University fost înființată de către dr. Yoo Seok-chang ca Școala Politică Aleasă (osen junior 학관), un colegiu junior pentru viitorii lideri politici.

Treisprezece ani mai târziu, școala a devenit o „universitate cuprinzătoare” și și-a schimbat numele în Konkuk (建國), care înseamnă „întemeierea unei națiuni” în Hanja (caractere chinezești). În calitate de credincioși puternici în rolul învățământului superior în menținerea suveranității Coreei, fondatorul și susținătorii săi au ales numele în speranța că absolvenții Konkuk vor construi și sluji națiunea.

Dr. Yoo, al cărui nume a fost Sanghuh, a fost crescut de un tată care sa mutat în Manciuria pentru a se alătura Mișcării de Independență Coreeană. Antrenat ca medic în timpul ocupației japoneze, Dr. Yoo deschise inițial Spitalul Popular în 1931 pentru a oferi îngrijire medicală coreenilor mai puțin norocoși. În scurt timp, și-a îndreptat atenția asupra tinerilor lideri din zonele rurale, deoarece agricultura a fost principalul pilon al economiei. Dr. Yoo și susținătorii săi, care mai târziu vor deveni binefăcătorii Konkuk University , au urmărit să deschidă o instituție de învățământ superior pentru liderii care să lumineze populația rurală.

Locații

  • Gwangjin-gu

    Gwangjin-gu, Coreea de Sud

    Programe

    Întrebări