Keystone logo
Kodiak College

Kodiak College

Kodiak College

Introducere

Punerea elevilor pe primul loc prin predare inovatoare, sprijin individualizat și servicii receptive la nevoile comunității.

Kodiak College face parte din sistemul de învățământ superior public al Universității din Alaska. În 1987 s-a schimbat de la denumirea sa anterioară ca colegiu comunitar la un colegiu extins al Universității din Alaska Anchorage.

Misiune

Cu un accent local și conexiuni globale, Kodiak College este o comunitate vibrantă de cursanți centrată pe studenți.

Viziune

Kodiak College , UAA, pune elevii pe primul loc prin predare inovatoare, sprijin individualizat și servicii receptive la nevoile comunității.

Academicienii

Kodiak College oferă numeroase cursuri de credit academic care conduc la aprobarea profesională și certificate de licență și diplome asociate și pot fi transferate la alte colegii. În plus față de cursurile tradiționale din campus, există o varietate de formate alternative de cursuri, inclusiv cursuri de învățare electronică bazate pe web, auto-ritmate și sincrone. Cursurile academice, vocaționale, recreative și de îmbogățire personală oferă o gamă largă de opțiuni pentru studenții Kodiak College . Kodiak College oferă, de asemenea, servicii de informare către Garda de Coastă a SUA, Centrul pentru Seniori Kodiak, școlile locale și comunitățile rurale din Kodiak.

Coordonarea cu alte agenții extinde programele de instruire disponibile pentru adulții locali. Cursuri și ateliere specializate sunt oferite în cooperare cu agenții precum districtul școlar Kodiak Island Borough, Kodiak Area Native Association, Kodiak Seafood and Marine Science Center, Garda de coastă a SUA, Centrul de resurse și criză pentru femei, Camera de comerț și altele.

Locații

  • Kodiak

    Benny Benson Drive,117, 99615, Kodiak

    Întrebări