Keystone logo
Klaipeda University MSc Managementul durabil al ecosistemelor acvatice
Klaipeda University

MSc Managementul durabil al ecosistemelor acvatice

Klaipėda, Lituania

2 Years

Engleză

La zi

01 Jun 2024

01 Sep 2024

EUR 5.266

În campus

Introducere

Absolvenții obțin cunoștințe nu numai despre ecosisteme și funcționarea acestora, ci și despre interacțiunea proceselor abiotice și biologice din mediul marin și din zona de coastă. Aceștia cunosc conceptele clasice și metodele moderne care sunt utilizate în studiile ecologice.

Absolvenții obțin cunoștințe nu numai despre ecosisteme și funcționarea acestora, ci și despre interacțiunea proceselor abiotice și biologice din mediul marin și din zona de coastă. Aceștia cunosc conceptele clasice și metodele moderne care sunt utilizate în studiile ecologice. Studenții pot să observe și să măsoare de tip cantitativ și calitativ proprietățile biologice, fizice sau chimice, să identifice și să analizeze situațiile de mediu existente și potențiale, expunerea la riscuri și mecanismele de control și, de asemenea, să prezică impactul asupra mediului și sănătății și să rezolve problemele.

Elevii pot monitoriza și măsura tipul cantitativ și calitativ al proprietăților, evenimentelor sau schimbărilor biologice, fizice sau chimice, prin documentare și evaluare sistematică. Cunosc principiile de selectare a datelor pentru modelarea proceselor ecosistemice și sunt capabili să rezolve cu competență problemele cauzate de activitățile antropice prin intermediul documentelor legale și de reglementare.

Principalul obiectiv al programului de studii de licență în informatică este de a pregăti specialiști în informatică de înaltă calificare, cu accent pe sistemele software, știința calculatoarelor și domeniile de dezvoltare a sistemelor inteligente, care să îndeplinească cerințele economiei moderne bazate pe cunoaștere și standardele profesionale ridicate din domeniu.

De ce Universitatea Klaipeda?

  • Unic prin cercetările și studiile sale științifice în domeniul marin
  • Diplomă europeană recunoscută la nivel mondial
  • Gamă largă de programe
  • Studii internaționale în limba engleză
  • Tânăr și în creștere rapidă
  • Educație de înaltă calitate la un preț rezonabil

De ce Lituania?

  • Un membru al Uniunii Europene
  • 93,4% au studii medii. Cea mai educată națiune din Europa
  • 92% vorbesc o limbă străină (de obicei engleză, rusă sau germană)
  • 94% dintre studenții străini recomandă studierea în Lituania

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări