Keystone logo
Kingston University MFA în scriere creativă
Kingston University

MFA în scriere creativă

Kingston upon Thames, Regatul Unit

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.860 / per year *

În campus

* acasă cu normă întreagă: 9.860 GBP | internațional cu normă întreagă: 16.200 GBP

Introducere

De ce sa alegi acest curs?

Primul Master of Fine Arts in Creative Writing din Marea Britanie, acest curs oferă scriitorilor talentați și aspiranți șansa de a-și perfecționa meseria sub tutela unor profesioniști apreciați și de a dezvolta o combinație unică de abilități creative și practice pe acest curs, în pregătirea pentru un cariera de scriitor publicat.

Veți învăța în ateliere, individual sau în grupuri mici, cu sprijinul unor scriitori practicanți și publicati, precum și al colegilor studenți. Foștii noștri studenți premiați la scriere creativă includ Oyinkan Braithwaite, pe lista scurtă de Booker, și Joe Pierson, care a câștigat Premiul Bridport, Stefan Mohammed, distins cu Premiul Dylan Thomas, câștigătoarea Bafta, Sarah Woolner, apreciatul poet Dom Bury și celebrul romancier Faiqa Mansab.

Examinatorul nostru extern a evaluat acest curs foarte bine:

„Acest curs a dezvoltat o identitate puternică în ceea ce privește încurajarea studenților să îmbine influențe disparate și variate în munca lor.”

'Sunt un fan al acestui curs - Bravo!'

Motive pentru a alege Kingston

  • Creative Writing MFA (Maestru în Arte Frumoase) este conceput pentru scriitorii serioși care ar dori să se bazeze pe înregistrările lor de publicare sau să devină un scriitor publicat.
  • Veți deveni parte a comunității înfloritoare din Kingston, cu evenimente precum lecturi, prelegeri de la autori, editori și agenți, cursuri de master și discuții îmbogățitoare.
  • Veți avea posibilitatea de a contribui la publicația lui Kingston University , Ripple, care include ficțiune, poezie, recenzii și non-ficțiune creativă și este editată de studenți la curs.
  • Utilizează o abordare practică pentru a vă dezvolta abilitățile de scriere și este ideal dacă scrierea dvs. este deja la un standard bun, dar doriți să progresați spre producerea de material potențial publicabil.
  • De asemenea, aveți șansa de a afla mai multe despre elementele profesionale ale scrisului, cum ar fi lucrul cu agenți/editori și prezentarea de propuneri.
  • Vă puteți înscrie la MAE la începutul diplomei postuniversitare la Kingston sau după finalizarea unui Master în Scriere Creativă (sau o materie conexă).

Experiența școlii de artă

Ca parte a Școlii de Artă Kingston, studenții de la acest curs beneficiază de a se alătura unei comunități creative în care munca în colaborare și practica critică sunt încurajate.

Atelierele și studiourile noastre sunt deschise tuturor disciplinelor, permițând studenților și personalului să lucreze împreună, să împărtășească idei și să exploreze crearea multidisciplinară.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări