Keystone logo
Kingston University Master în peisaj și urbanism
Kingston University

Master în peisaj și urbanism

Kingston upon Thames, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.750 / per year *

În campus

* acasă cu normă întreagă: 8.750 GBP | internațional cu normă întreagă: 15.000 GBP

Introducere

De ce sa alegi acest curs?

Acest curs este conceput pentru arhitecți, arhitecți peisagistici, designeri de mediu și planificatori strategici care doresc să fie implicați în proiectarea orașelor viitorului.

Proiectele de design vor aborda brief-uri live la o gamă largă de scări, de la strategic la specific site-ului. Temele includ domeniul public, infrastructurile verzi și albastre, strategiile de orașe rezistente și adaptabile, creșterea și transformarea în timp, schimbările climatice, biodiversitatea și zonele de tranziție.

Prin studiile de caz critice și prin proiectul final de masterat, puteți adapta cursul la interesele dvs. și puteți studia domeniile mai aprofundate.

Motive pentru a alege Kingston University

  • Veți avea oportunități de a lucra la proiecte live, cum ar fi brief-uri de consultanță europene și locale în cadrul Landscape Interface Studio.
  • Există ateliere internaționale, prelegeri externe și vizite opționale la spectacole, muzee și instituții londoneze (acestea pot implica costuri suplimentare).
  • Există oportunități de a lucra în colaborare cu industria. Studenții au lucrat cu Arup, AECOM, Atkins, Gustafson Porter + Bowman, Grant Associates și Historic Royal Parks.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări