Keystone logo
Kingston University Master în logistică și management al lanțului de aprovizionare
Kingston University

Master în logistică și management al lanțului de aprovizionare

Kingston upon Thames, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10.900 / per year *

În campus

* acasă cu normă întreagă: 10.900 GBP | internațional cu normă întreagă: 16.600 GBP

Introducere

De ce sa alegi acest curs?

Acest curs este ideal dacă doriți să urmați o carieră în achiziții, logistică și distribuție sau managementul lanțului de aprovizionare. Oferă conceptele și principiile logisticii de afaceri și managementului operațiunilor.

Există vizite la companie și implicare cu manageri practicanți ai lanțului de aprovizionare. Există, de asemenea, posibilitatea de a participa la un adevărat proiect de consultanță cu o companie client.

Prin proiectul dvs. de cercetare și disertație, puteți studia o problemă specifică care se potrivește intereselor dvs. de carieră.

Cu acreditare deplină de la Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) și o programă solidă construită pe concepte și idei de la renumitul grup de cercetare operațională și știință de management (ORMS) al lui Kingston University , maestrul nostru în logistică este atât un academic, cât și un profesionist. calificare.

Motive pentru a alege Kingston University

  • Finalizarea acestui curs, combinată cu trei sau mai mulți ani de experiență în gestionarea achizițiilor și a aprovizionării, vă va da dreptul să deveniți membru al CIPS.
  • Universitatea plătește costul anual de abonament pe durata cursului (1 an) pentru calitatea de membru al studentului Chartered Institute of Logistics and Transport.
  • Kingston Business School este una dintre doar 5% dintre școlile de afaceri din lume care sunt acreditate de AACSB International.
  • Parcarea gratuită în campusul Kingston Hill este disponibilă pentru studenții acestui curs. Campusul poate fi ușor accesibil și cu mijloacele de transport în comun. Cazarea în săli este la doar o plimbare de sălile de clasă.

Acreditare

Institutul Chartered de Achiziții și Aprovizionare (CIPS)

Acest curs a fost acreditat de Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS). Aceasta înseamnă că, odată ce veți avea trei sau mai mulți ani de experiență în gestionarea achizițiilor și a aprovizionării, veți deveni membru cu drepturi depline al Institutului și veți putea folosi literele MCIPS după numele dumneavoastră.

A fi membru al Institutului vă va oferi oportunități grozave și vă va oferi acces la o resursă imensă referitoare la lanțul de aprovizionare și problemele logistice.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Acreditări

Despre Școală

Întrebări