Keystone logo
Kingston University Master în conservarea clădirilor istorice
Kingston University

Master în conservarea clădirilor istorice

Kingston upon Thames, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10.900 / per year *

În campus

* acasă cu normă întreagă: 10.900 GBP | internațional cu normă întreagă: 16.600 GBP

Introducere

De ce sa alegi acest curs?

Vrei să devii profesionist în domeniul de specialitate al conservării clădirilor istorice? În acest curs, veți vizita multe dintre clădirile istorice fascinante ale Londrei pentru a ilustra și a vă informa învățarea. Lucrările anterioare și în curs de la Palatele Regale Istorice, împreună cu mai multe organizații și practicieni de patrimoniu național și local, sunt folosite pentru a vă sprijini activitatea de proiect.

Cursul este interdisciplinar și internațional. Studenții actuali și foștii includ arheologi, arhitecți, tehnologi în arhitectură, topografi autorizați, meșteri, ingineri și manageri de proiect și construcții.

Acest curs oferă pregătire și dezvoltare profesională în conformitate cu standardele naționale și internaționale stabilite.

Lucrând cu o serie de profesioniști și specialiști, vă veți familiariza cu natura interdisciplinară a domeniului, gata să vă extindeți practica curentă și/sau să obțineți cunoștințe și expertiză în noi domenii.

Odată ce ați absolvit și sunteți într-un loc de muncă adecvat, puteți trece la programul de evaluare finală al Royal Institution of Chartered Surveyors și/sau puteți dezvolta o cerere către Institutul de Conservare a Clădirilor Istorice sau alte registre profesionale de specialitate.

Motive pentru a alege Kingston University

  • Clădirile istorice din Londra sunt folosite pentru a ilustra și informa elementele cursului, vizitele locale fiind un element cheie (se pot aplica costuri suplimentare, cum ar fi călătoria).
  • Acest curs vă permite să deveniți un profesionist în domeniul de specialitate al conservării clădirilor istorice.
  • Cursul folosește facilitățile noastre foarte apreciate, inclusiv atelierele noastre 3D, unde veți avea șansa de a vă pune cunoștințele în practică.

Acreditare

Institutul de Conservare a Clădirilor Istorice (IHBC)

Cursul este recunoscut de Institutul de Conservare a Clădirilor Istorice (IHBC).

Instituția Regală a Chartered Surveyors (RICS)

Acest curs este pe deplin acreditat de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). La finalizarea cu succes, absolvenții care au un loc de muncă adecvat pot trece la programul de evaluare finală RICS.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări