Keystone logo
King's College - Pennsylvania, USA

King's College - Pennsylvania, USA

King's College - Pennsylvania, USA

Introducere

King's College este despre tine.

La urma urmei, tu ești motivul pentru care suntem aici. Ne străduim să creăm un mediu personal, primitor, care să îți ofere instrumentele necesare pentru a reuși cât timp ești aici și mult timp după ce ai absolvit. Veți găsi cursuri riguroase, sporturi competitive și o serie de activități la fel de ușor ca și profesori de susținere, antrenori impresionanți și prieteni pe viață.

King's College este despre valori.

King's este un colegiu catolic, cuprinzător, în tradiția artelor liberale, fondat în 1946 de Congregația Sfintei Cruci de la Universitatea Notre Dame. În momentul în care pășiți în campus, veți simți atmosfera caldă și prietenoasă; veți observa împrejurimile imaculate și facilitățile impresionante; te vei simți ca acasă într-un cadru urban confortabil. King's College este o casă departe de casă — un loc care debordează de valori pentru o viață.

126906_17980-20191126-154946-Leoaddedsky.jpg

King's College este despre oportunitate.

Clasele sunt în medie de 18 studenți, ceea ce favorizează un cadru dinamic și personal pentru a interacționa cu profesorii și colegii tăi, pentru a reuși din punct de vedere academic, social și spiritual. King's College este școala ta, pe viață.

King's College se află printre cele mai bune.

Lista US News & World Report cu cele mai bune colegii și cele mai bune achiziții ale lui Barron în educația universitară recunosc în mod constant valoarea King's College. Nu ne crede pe cuvânt; vedeți singuri clasamentele naționale.

Acreditările noastre vorbesc multe.

Programele noastre academice primesc mai mult decât respect; primesc, de asemenea, recunoaștere națională. Școala de Afaceri William G. McGowan este una dintre cele 53 de școli universitare de afaceri din întreaga țară care primesc acreditare de către Asociația pentru Avansarea Școlilor Collegiate de Afaceri (AACSB-International).

Dovadă pozitivă, așteptăm la fel de mult succes de la instituția noastră, ca și de la studenții noștri.

Oferim mai mult decât o tradiție de excelență.

Oferim puterea unei comunități înrădăcinate în Congregația Sfintei Cruci de la Universitatea Notre Dame. Când pășiți în campus, experimentați căldura mediului nostru grijuliu și îngrijitor.

Suntem ghidați de principiile credinței și încrederii.

King's a fost fondată în 1946 pentru a-i educa pe fiii minerilor și ai muncitorilor de morări. Deși multe s-au schimbat de-a lungul anilor, angajamentul nostru de a oferi o bază solidă în artele liberale, împreună cu instrumentele profesionale pentru a vă bucura de o carieră de succes într-o serie de domenii, continuă și astăzi.

Elevii de toate credințele și mediile beneficiază de un curriculum care este atât de concentrat pe minte, cât și pe suflet.

126907_17980-20191126-154941-Campusaerialnew2014.jpg

Misiune

King's College este o instituție catolică de învățământ superior animată și îndrumată de Congregația Sfintei Cruci. King's urmărește excelența în predare, învățare și burse printr-un curriculum de bază riguros, programe majore în arte și științe liberale, programe profesionale acreditate la nivel național la nivel de licență și absolvent și atenție personală pentru formarea studenților într-o comunitate încurajatoare.

Viziune

De la înființarea sa în 1946, King's a fost dedicat idealului Sfintei Cruci de a transforma mințile și inimile cu zel în comunități de speranță. Angajamentul colegiului față de studenți este exprimat atât în curriculum, cât și în programele co-curriculare care încurajează serviciul, încurajează reflecția și cultivă abilitățile de conducere. Inspirat de învățătura și exemplul omonimului său, Hristos Regele, care a predat prin exemplu și a condus prin iubire, King’s formează absolvenți care vor susține demnitatea inerentă a fiecărei persoane și își vor mobiliza talentele și abilitățile profesionale pentru a sluji binele comun. În cuvintele președintelui său fondator, „King’s își învață studenții nu numai cum să își câștige existența, ci și cum să trăiască”.

Locații

  • Wilkes-Barre

    133 N River St Wilkes-Barre, Pennsylvania 18711, , Wilkes-Barre

Întrebări