Keystone logo
King's College London - Faculty of Arts & Humanities Master în Artă Clasică și Arheologie
King's College London - Faculty of Arts & Humanities

Master în Artă Clasică și Arheologie

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Sep 2024

GBP 27.996 / per year *

În campus

* Studenți din Marea Britanie: 12.468 GBP pe an | studenți internaționali: £ 27,996 pe an

Introducere

Cursul de masterat în artă clasică și arheologie vă oferă posibilitatea de a studia arta și arheologia greacă și romană la unul dintre cele mai mari departamente de clasică din Marea Britanie. Cursul este intercolegial cu opțiuni predate la King's, UCL și Royal Holloway și puteți profita de legăturile noastre strânse cu Institutul de Studii Clasice, una dintre cele mai bune biblioteci clasice din Marea Britanie.

Vă oferă oportunitatea unică de a dobândi abilități tehnice oferite de module opționale de papirologie, epigrafie și paleografie.

Acesta conduce la cercetări suplimentare sau la cariere în educație, jurnalism, finanțe, politică și sectorul cultural.

Beneficii cheie

  • Studiați într-una dintre cele mai mari și mai vechi departamente de clasică din Marea Britanie. Clasica a fost predată pe Strand de peste 200 de ani
  • Classics at King's s-a clasat pe primul loc în Marea Britanie pentru excelența în cercetare (REF 2021) și pe locul al treilea printre departamentele de clasică din Marea Britanie în QS World Rankings 2022
  • Locație de neegalat pentru studiul lumii antice datorită gamei unice de biblioteci, muzee și galerii specializate din Londra
  • O gamă extraordinar de largă de module, bazându-se pe resursele întregii Universități din Londra

Elemente esențiale ale cursului

Prin acest Master Artă și Arheologie Clasică, veți examina pictura, ceramica, sculptura și mozaicurile și veți explora măiestria care a produs lucrări semnificative din punct de vedere arheologic. În mod tradițional, arheologia clasică s-a concentrat pe istoria artei Greciei și Italiei clasice, dar mai recent s-a ramificat geografic și cronologic. Arheologia a devenit, de asemenea, mai teoretică în ultimele decenii.

Acest curs explorează relația dintre oameni și mediul lor material. Considerăm implicarea în proiecte de teren ca fiind esențială pentru sănătatea continuă a disciplinei. Toate tendințele sunt bine reprezentate aici la King's.

Personalul nostru de experți acoperă o gamă extraordinar de largă de specializări, inclusiv arheologia și arhitectura epoca bronzului din Marea Egee, antică târzie și bizantină, Marea Britanie romană, monumente persane, ceramică greacă și mozaicuri romane, în timp ce mulți alți membri ai personalului folosesc metode istorice și arheologice ale artei în munca lor.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări