Keystone logo
Kimmage Development Studies Centre

Kimmage Development Studies Centre

Kimmage Development Studies Centre

Introducere

DESPRE NOI

De 40 de ani, Kimmage DSC a facilitat de educație și formare pentru practicieni de dezvoltare care lucrează într-o gamă de ocupații din peste 65 de țări. Avem o reputatie solida in Studii de Dezvoltare în Irlanda și în străinătate și oferă un mediu de învățare inter-cultural și bazată pe experiență. Etosul Kimmage DSC este încorporată într-o abordare de predare bazată pe învățare participativă și gândirea critică care urmărește să împuternicească participanților la curs cu abilitățile și cunoștințele esențiale pentru activitatea de dezvoltare de astazi.

Viziunea noastră și misiunea

Viziunea Kimmage DSC este o lume de egalitate, respect și justiție pentru toți. Misiunea noastra este de a promova gândirea critică și de acțiune pentru dreptate, egalitate și eradicarea sărăciei în lume. Scopul nostru este de a face acest lucru prin facilitarea educația și formarea practicienilor individuali și grupuri de lucru pentru schimbări sociale, economice și politice în societate și astfel să permită tuturor practicanților de a lucra eficient pentru dezvoltarea holistică a tuturor.

De ce Kimmage?

Suntem un centru de educație și învățare creativă, critică și dinamic pentru Dezvoltare. Noi oferim un program de învățare care este participativă, centrată pe elev, pe bază de competențe, practică și relevantă. Avem aproape 40 de ani de predare experiență și de formare în dezvoltare. Noi oferim o experiență complementară studenți, de peste si peste academice. Noi oferim spațiu pentru reflecție critică, dialog, cercetare și consolidarea capacităților pentru dezvoltare la nivel local a oamenilor si a comunitatilor. Am decalajului dintre practicieni de dezvoltare nord și sud, între societatea civilă și academică, între educație și adulților de învățământ superior, precum și între ONG-uri și sectorul misionar. Noi oferim opțiuni flexibile de învățare, inclusiv învățământul la distanță, studiu part-time și recunoașterea învățării anterioare. Noi oferim modernizarea profesională și / sau o piatra de temelie pentru o carieră în dezvoltare.

Pentru a afla mai multe despre abordarea Kimmage și pentru a asculta perspectivele unii dintre studenții noștri verifica videoclipul nostru scurt:

Programele academice

Programe academice oferite reflectă o combinație de metodologii educaționale formale și non-formale și sunt exploatate de la licență (BA) și absolvent post (MA și postuniversitar Diploma) nivelurile, cu opțiuni pentru a studia pe un full-time sau part-time. Module de MA în Studii de Dezvoltare sunt acum disponibile pentru studenții prin intermediul unui nou mod flexibil și Învățământ la Distanță (FDL) de livrare.

Toate cursurile sunt recunoscute la nivel internațional și sunt acreditate de calitate și calificări Irlanda (QQI). În plus, din moment ce septembrie 2013, suntem oferind o licență Nivelul 8 în Dezvoltare Internațională, în parteneriat cu Universitatea Națională Irlanda, Maynooth (NUIM). Detalii complete despre acest program și cum să aplice pot fi găsite pe site-ul NUIM făcând clic aici

Dezvoltarea capacităților Servicii

În plus față de programele noastre academice, oferim servicii de dezvoltare de capacitate dedicate modernizarea profesională a personalului de dezvoltare internaționale irlandezi și pe bază de peste mări. Aceste servicii de dezvoltare a capacităților sunt oferite ca mentorat și sprijin organizatoric și furnizarea de instruire practică pe termen scurt, fie prin formare pe bază de clasă sau de învățământ deschis și la distanță (Kode).

Alianțe

Înregistrare noastra ca o companie independentă și statutul nostru de caritate ne-a permis să-și consolideze și să dezvolte activitățile noastre și legături cu alte organizații, cum ar fi-minded, în special în ceea ce privește intrarea mai eficient în forurile publice și alianțe strategice cu alții din sectorul de dezvoltare în Irlanda și la nivel internațional mai ales în Tanzania, Africa de Sud și Sierra Leone. Mai recent am un parteneriat cu NUI Maynooth pentru a oferi un program de licență în Dezvoltare Internațională.

Kimmage DSC este o nu pentru profit companie limitată de garanție a nu avea un capital social, social nu: 414814 și este înregistrată de Venituri comisari pentru Charitable CHY scutire: 16,985

Locații

  • Dublin

    Dublin, Irlanda

Întrebări