Keystone logo
Atyrau University

Atyrau University

Atyrau University

Introducere

Universitatea de stat Khalel Dosmukhamedov Atyrau ( Kh. Dosmukhamedov ASU ) este o tehnologie educațională modernă cu utilizarea activă a unei baze de calculatoare, laboratoare lingvistice, săli de clasă conectate la internet și birouri, săli de curs cu echipamente audio-vizuale și multimedia, opt clădiri academice care se întâlnesc cerințe moderne, o bibliotecă fundamentală și o tipografie cu echipamente moderne de tipărire, două cămine studențești, cinci cantine, un centru medical, un complex sportiv și un stadion.

Kh. Dosmukhamedov ASU a stabilit legături creative puternice cu renumitele centre educaționale și științifice din Kazahstan, aproape și departe în străinătate, colaborând cu universități și centre de cercetare din diferite țări.

INSTITUȚIA NOASTRĂ EDUCAȚIONALĂ este singura universitate de stat din regiunea Atyrau care oferă o oportunitate de a obține educație de înaltă calitate în științe naturale, științe umane, economie, drept, arte plastice și muzică, specialități pedagogice și agricole.

Locații

  • Atyrau

    Student Avenue,212, , Atyrau

    Întrebări