Keystone logo
Kent State University - College of Business Administration

Kent State University - College of Business Administration

Kent State University - College of Business Administration

Introducere

Bine ați venit la Colegiul de Administrare a Afacerilor de la Universitatea de Stat din Kent. Aici veți găsi unele dintre cele mai bune programe de licență, absolvenți, executivi, de cercetare și informare în afaceri nu numai în Ohio, ci și în țară și în întreaga lume.

Ne străduim să obținem excelență în tot ceea ce facem, iar acest angajament se dovedește prin forța programelor noastre și a parteneriatelor cu comunitatea de afaceri. Suntem acasă la Centrul pentru Antreprenoriat și Inovare în Afaceri, care continuă să lanseze afaceri studențești în fiecare an în ecosistemul antreprenorial din nord-estul Ohio pentru a dezvolta economia regiunii noastre. Parteneriatul Global Management Center cu serviciul comercial din SUA a creat un centru de asistență la export din SUA, situat în colegiu, pentru a îmbunătăți accesul la export în afacerile din nord-estul Ohio și pentru a oferi studenților de afaceri experiență globală în afaceri. Centrul pentru sisteme informaționale aduce tehnologie de ultimă generație în sălile noastre de clasă și sprijină inițiative precum Centrul de service și reparații TechHelp pentru a oferi servicii de tehnologie campusului Kent.

De la înființări de noi afaceri până la descoperiri despre impactul diversității asupra consiliilor de administrație, membrii noștri ai facultății pionieri pregătesc următoarea generație de lideri de afaceri, în timp ce creează noi cunoștințe pentru a ajuta afacerile de astăzi să exceleze.

În cele din urmă, Colegiul este conectat la nivel global prin parteneriate internaționale și o gamă largă de oferte de educație în străinătate; precum și profesori, studenți și absolvenți cu legături în peste 100 de țări. Vă invit să explorați tot ceea ce Colegiul de Administrare a Afacerilor are de oferit și să împărtășească promisiunea noastră - Din Kent, Lumea.

Locații

  • Kent

    East Summit Street,800, 44240, Kent

    Întrebări