Keystone logo
© The University of Fredericton
Kelowna College of Professional Counselling

Kelowna College of Professional Counselling

Kelowna College of Professional Counselling

Introducere

Educatia ta, calea ta ...

Deveniți un consilier profesionist sau un terapeut în numai 1 an; SAU să urmeze un certificat de specialitate în 7 luni.

KCPC adoptă o abordare asemănătoare cu cea a laserului pentru a antrena ... reducerea la zero a teoriilor și a abilităților specifice, astfel încât absolvenții să fie pregătiți să lovească terenul.


Iată o prezentare generală a ceea ce trebuie să oferim.


Programele KCPC oferă alternative practice și accesibile unui program academic de numai 4 grade.

 • KCPC a obținut cea mai înaltă certificare pentru colegii de carieră privată de către Ministerul Educației Avansate din British Columbia.
 • Pregătiți-vă pentru angajare ca consilier sau terapeut de intrare la nivel mediu într-o agenție comunitară sau deschideți o practică privată.
 • Aflați abilitățile necesare pentru a ajuta adulții, cuplurile și tinerii care se luptă cu o mare varietate de probleme de sănătate mintală.


Care program este cel mai potrivit pentru tine?

Pentru a adapta diversele oportunități de angajare în domeniul sănătății mintale, KCPC oferă o varietate de opțiuni pentru a se potrivi obiectivelor de carieră -

Diploma în psihologie aplicată și consiliere este un program online accelerat, care poate fi finalizat în doar un an. Această diplomă personalizată vă permite să alegeți din două domenii de specializare pentru o carieră de intrare la nivel mediu în consiliere profesională sau practicarea psihoterapiei.


Care este diferența dintre consiliere și psihoterapie?

Consilierii abordează comportamentul ușor și moderat și problemele emoționale care influențează ajustarea personală sau socială a clientului. (Statutul de student adulți necesar pentru admiterea în programul de diplomă specializat în consiliere).

Psihoterapeuții utilizează tehnici avansate pentru tratarea problemelor complexe de sănătate mintală care afectează în mod serios nivelul de funcționare al individului. (Diplomă de licență necesară pentru admiterea în programul de diplomă specializat în psihoterapie).

Certificat de Studii Consiliere Aplicate. Programul Certificat de 7 luni (format din 9 cursuri), pentru profesioniștii din domeniul sănătății mintale care doresc să se specializeze într-un domeniu de practică, cum ar fi:

 • Practica psihoterapiei
 • Consiliere sexuală și intimitate
 • Consilierea pentru tineret și familie
 • Abilități de viață Coaching
 • Consilier de sprijin
 • Consilierea bazată pe comunitate
 • Consiliere pastorală
 • Sau personalizat pentru domeniul preferat de practică.

taylor hernandez / Unsplash

person holding white ceramic mugs

Pregătirea pentru o carieră

Alegerea școlii potrivite reprezintă o preocupare majoră pentru dvs. și pentru noi. Echipa de admitere la KCPC încurajează toți solicitanții să vă facă cercetările și să vă cântărească cu atenție opțiunile. Comparați calitatea educației oferite împotriva angajamentului financiar și de timp necesar.

Mulți studenți KCPC ne spun că pregătirea pentru o nouă carieră în cel mai scurt timp era o prioritate. Pentru ei, un program de colegiu acreditat bazat pe competențe, care a necesitat jumătate din timp și bani ca un program universitar, a făcut cel mai mult sens.


Cum rămâne cu oportunitățile de angajare?

Pregătirea angajării

Pe tot parcursul programului, veți dezvolta un portofoliu de abilități practice de muncă. În funcție de domeniul dvs. de specializare, veți fi pregătit să lucrați ca consilier sau terapeut de intrare la nivel mediu într-o agenție publică sau să vă deschideți propria practică privată. Unii absolvenți își aplică abilitățile diverse de locuri de muncă în alte activități economice.

Angajamentul absolvenților de diplomă

-KCPC stă în spatele angajamentului nostru de a învăța abilitățile necesare pentru a începe cariera ta de consilier profesionist. Deși nu putem garanta rezultatele ocupării forței de muncă, vom oferi cursuri de perfecționare gratuite pentru primul an de la absolvire, pentru a vă ajuta să vă mențineți nivelul de competență pe care îl așteaptă angajatorii de la gradele KCPC.

Angajamentul față de angajatori - KCPC vine de la angajamentul nostru față de angajatori - asigurarea faptului că diplomele de diplomă nou angajate sunt competente și gata să meargă la locul de muncă ca consilieri de nivel inițial. Orice lacune în formare va fi corectată prin cursuri gratuite de perfecționare.


Pot învăța să devin un profesionist în domeniul sănătății mintale prin cursuri online? Absolut…

Învățământul la distanță devine rapid metoda preferată de instruire pentru mulți studenți. Tehnologia actuală, combinată cu abordarea unică a învățământului la distanță de către KCPC, face posibilă finalizarea antrenamentului dvs. din confortul și confortul casei dvs.


Există mai multe motive pentru care studenții preferă confortul educației la distanță:

 • Cesiunile oferă o practică practică cu clienții voluntari, cu dumneavoastră în rolul consilierului.
 • Manuale livrate direct la ușa ta. În plus, veți avea acces nelimitat la peste 200 de videoclipuri de formare din biblioteca de streaming KCPC.
 • Exercițiile intelectuale predau abilități de consiliere care sunt transferabile la setările de ocupare a forței de muncă.
 • Veți îmbunătăți pregătirea dvs. cu o plasare voluntară într-o agenție comunitară sau privată; să dezvolte o rețea profesională și un portofoliu de abilități de lucru cu relevanță practică pentru viitorii angajatori.
 • Instructorii sunt consilieri profesioniști, psihologi, asistenți sociali.
 • Veți avea opțiunea de a vă întâlni cu alți studenți în laboratoarele de îndemânare pentru o practică suplimentară.


Ce se întâmplă în Campusul Colegiului?

Pentru elevii care preferă să participe la cursurile din campus, iată un instantaneu al a ceea ce se așteaptă să studiezi la Campusul nostru din Kelowna.

 • Sesiunile de practică legate de subiectele de curs simulează situații de consiliere.
 • Mărimea clasei mici, discuțiile și proiectele de grup.
 • Clasa întâlnește 4 ore pe zi de luni până vineri; fiecare curs are o lungime de 3 săptămâni. (Temele la domiciliu sunt în plus față de timpul petrecut în clasă.)
 • Opțiunea Grupului de studiu este disponibilă în combinație cu misiunile la distanță.
 • Elevii au acces nelimitat la o bibliotecă online de videoclipuri.
 • Instructorii sunt consilieri profesioniști, psihologi, asistenți sociali.
 • Cursurile on-campus supuse înscrierii minime.

cvpericias / Pixabay

psychology, confidence, professional

Ce altceva este bine să știți?

KCPC îndeplinește cele mai înalte standarde pentru colegii private de carieră din British Columbia. Elevii din întreaga lume pot avea încredere în calitatea educației pe care o oferim.

Manualele și materialele de studiu incluse cu costul școlarizării cuprind cele mai recente teorii, concepte și tehnici de la psihologie, asistență socială și consiliere. Veți avea, de asemenea, acces online la peste 200 de videoclipuri de formare de la biblioteca de streaming video a KCPC.

Practica pe mâini duce la Competența profesională - misiunile interactive simulează situații reale de consiliere. Această abordare impresionantă pregătește absolvenții să respecte tendințele și cerințele de schimbare a locului de muncă pentru consilierii de nivel inițial sau psihoterapeuții care lucrează în cadrul agențiilor comunitare și în privința practicilor private.

Facultatea, curriculumul și manualele sunt comparabile cu cele găsite în programele universitare de licență. Acest lucru este benefic pentru studenții care aleg să-și continue studiile în sistemul universitar. Creditele de transfer pentru cursurile luate la KCPC se pot aplica pentru o diplomă de licență sau o condiție prealabilă pentru anumite diplome de masterat la discreția departamentelor de admitere la universități.

Instructorii sunt mentori condimentați cu studii postuniversitare în psihologie, consiliere sau alte domenii conexe. Ei știu ce este nevoie pentru a fi un consilier și a oferi feedback individual și sprijin elevilor. Instrucțiunile și misiunile au o varietate de stiluri de învățare.

Înscrierea continuă, puteți începe acum - Cursurile sunt programate pe un ciclu continuu de 3 săptămâni. Începeți programul la începutul oricărui curs.

Denumirea profesională - Absolvenții KCPC care solicită desemnarea profesională ca "consilier profesionist înregistrat" (RPC), se pot adresa Asociației consilierilor profesioniști canadieni.

Auto-conștientizarea și luarea deciziilor etice sunt caracteristici esențiale ale consilierilor eficienți. Deși nu este menit să înlocuiască consilierea profesională, fiecare curs oferă studenților posibilitatea de a obține cunoștințe personale.

Locații

 • Kelowna

  Suite 101, 251 Lawrence Avenue, V1Y 6L2, Kelowna

Întrebări