Keystone logo
© Eva Dang
Keele University

Keele University

Keele University

Introducere

Înființată în 1949, Keele University este una dintre cele mai mari universități de campus din Marea Britanie, cu peste 10.000 de studenți care studiază pe frumoasa noastră proprietate de 600 de acri din Staffordshire, cu partenerii noștri locali NHS și din întreaga lume. Keele stabilește standardul de aur pentru predare, cu unii dintre cei mai mulțumiți studenți din țară, iar cercetarea noastră urmărește să îmbunătățească viețile și să abordeze cele mai presante provocări din regiunea noastră, țară și lume.

Keele University s-a născut dintr-o viziune de pionierat, una a unui alt tip de universitate. Înființată în 1949 de Lord Lindsay - fostul vice-cancelar al Universității Oxford - într-o țară care încă se reface după cel de-al Doilea Război Mondial, Universitatea a fost ghidată inițial de nevoile comunității locale. Scopul fondator al Universității a fost de a produce absolvenți care nu numai că aveau cunoștințele tehnice și de specialitate necesare pentru a duce societatea înainte, dar care să înțeleagă peisajul social și politic care a determinat această nevoie. Având rapid peste 70 de ani și acest etos original rămâne în centrul misiunii Universității, iar expertiza și cercetarea noastră de ultimă oră sunt folosite pentru a îmbunătăți viața oamenilor și pentru a aborda cele mai presante provocări nu doar la nivel local și în regiunea noastră, dar peste tot în lume.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Keele

    Keele, Regatul Unit

Întrebări