Keystone logo
Kedge Business School

Kedge Business School

Kedge Business School

Introducere

Kedge Business School este o școală de management francez lider, cu 4 campusuri în Franța (Paris, Bordeaux, Marsilia și Toulon), 3 campusuri asociate în Franța (Avignon, Bastia și Bayonne) și 4 în străinătate (2 în China, în Shanghai și Suzhou și 2 în Africa în Dakar și la Abidjan).

Programe de training

KEDGE BS oferă un portofoliu de 36 de programe de management și design pentru studenți și profesioniști din industrie. De asemenea, oferă programe educaționale personalizate pentru afaceri la nivel național și internațional.

Programe de antrenament Kedge:

 • Programe de management general

 • Program de proiectare

 • Pregătire pentru DCG (echivalent cu o diplomă de licență) și DSCG (echivalent cu o diplomă de master) în contabilitate

 • Programe de rotație muncă-studiu

 • Programe de specialitate: Master și cursuri de master specializat

 • Programe de formare în cadrul și inter-companii

 • Un Executive MBA

Cercetare

Profesorii-cercetători de la Kedge contribuie la dezvoltarea cunoștințelor în management prin cercetare de bază și aplicată. Ei sunt în spatele producției de publicații, lucrări, conferințe și multe altele, ceea ce plasează școala pe locul 2 pentru cercetare în clasamentul școlilor de afaceri franceze.

Școala este recunoscută la nivel internațional pentru cercetarea de management pe care o desfășoară în domeniile acoperite de centrele sale de excelență și specializări.

Centre de excelență

 • Marketing

 • CSR

 • Lanț de aprovizionare

Expertiză

 • Vin și băuturi spirtoase

 • Managementul afacerilor sportive

 • Managementul sanatatii

 • Industrii creative și cultură

 • Inovație și antreprenoriat

 • Finanțe reconsiderate

Cercetarea apărută în școală contribuie la întărirea calității predării sale, a performanței companiilor și a organismelor publice și la creșterea cunoștințelor în cadrul comunității de management academic.

Angajamentul nostru

Întreaga comunitate KEDGE BS: personalul didactic, echipele administrative și studenții deopotrivă susțin direcțiile pe care le ia în ceea ce privește angajamentul de responsabilitate socială a școlii.

Ceea ce face ca KEDGE BS să fie distinctiv, ceea ce face din Școală un jucător cheie renumit în dezvoltarea durabilă și CSR, este abordarea sa virală care combină excelența cu consecvența.

Nu este vorba doar de adăugarea de practici exemplare (un curs de master, un centru de cercetare), ci de implementarea de acțiuni consistente în cercetarea, predarea, managementul social și de mediu al campusurilor și guvernarea acestuia.

Prin angajamentele sale și prin rețeaua sa de experți, Școala contribuie la dezvoltarea învățământului superior prin prisma CSR.

Statistică

Kedge în cifre

Comunitatea KEDGE este formată din 14.800 de studenți (dintre care 23% sunt studenți străini), 172 de profesori permanenți (dintre care 45% sunt internaționali), 274 de parteneri academici internaționali și 72.000 de absolvenți în întreaga lume.

  Caracteristici Campus

  Campusuri

  • Bordeaux

  Noul campus din Bordeaux a fost conceput pentru a fi un spațiu de locuit. Întinsă pe o suprafață de 35.000 m2, are camere dedicate de lucru și chat, precum și zone de sport și relaxare. Campusul din Bordeaux a fost proiectat ținând cont de obiceiurile și preferințele în schimbare ale studenților de astăzi și de modul în care aceste schimbări le afectează spațiile de locuit.

  • Marsilia

  Kedge Business School investește continuu în resurse logistice substanțiale, atât în ceea ce privește infrastructurile sale educaționale, cât și resursele tehnologice de ultimă oră. Campusul din Marsilia este împărțit între diferite situri: campusul Luminy amplasat la marginea Parcului Național Calanques și campusul Joliette situat în inima orașului.

  • Paris

  În 2015, grupul a creat un nou sediu la Paris (arondismentul 12), un centru vibrant de activitate în care studenții, personalul didactic și întreprinderile se pot întâlni, schimba și interacționa. KEDGE a luat decizia de a rămâne în inima orașului pentru a facilita mobilitatea publică între diferitele sale locații, a fi în apropierea afacerilor, a beneficia de dinamismul acestora și a oferi un nivel ridicat de servicii.

  • Toulon

  Campusul Toulon este situat ideal în inima orașului, în noul „cartier de creativitate și cunoaștere” și vizavi de gară din ianuarie 2020.

  • Shanghai

  Campusul principal este situat în districtul Xuhui din Shanghai și găzduiește mai multe instituții de învățământ. Clădirile demonstrează un amestec de influențe arhitecturale americane cu stilul chinezesc. KEDGE are două campusuri în Shanghai: campusul Universității Shanghai Jiao Tong și campusul din cadrul Institutului Franco-Chinez.

  • Suzhou

  Deschiderea campusului din Suzhou în 2010 a făcut parte dintr-o politică continuă care a început în 2003 pentru a ne dezvolta activitatea în China și, mai precis, pentru a contribui la crearea Institutului Franco-Chinez (Institutul chino-francez) în parteneriat cu Universitatea Renmin. din China, una dintre cele mai prestigioase universități ale țării, fondată la Beijing în 1937.

  • Dakar

  Kedge Business School din Dakar întâmpină studenți din 2008. Campusul este situat ideal în cartierul dinamic Sacré Cœur III. Dakar derulează două programe de învățământ superior, cursul de licență KEDGE și un master în management, împreună cu programe de educație executivă.

  • Abidjan

  Campusul din Abidjan și-a deschis porțile în septembrie 2020, condus de președintele grupului BEM prezent deja la Dakar, dr. Pape Madické Diop. Ambiția școlii este de a se extinde pe continentul african. Școala de Afaceri, numită în repetate rânduri cea mai bună școală de afaceri din Africa francofonă de către revista Jeune Afrique, oferă programe de educație inițială și executivă de la nivel de licență până la nivel de doctorat.

   

   Burse și finanțare

   CantitateTermen limită de aplicare
   Achievement Scholarship2,000 EURJuly 31, 2022
   Excellence Scolarship4,000 EURJuly 31, 2022
   Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc9,950 EURJuly 31, 2022

   Reducere early bird de 10% la taxele de școlarizare

   Pentru toți studenții internaționali care aplică până pe 28 februarie 2023 pentru aportul în iunie sau septembrie!

   Clasamente

   Kedge Business School este cea mai mare școală de afaceri independentă din Franța. Clasat în mod constant printre primele 40 de instituții de afaceri și management din Europa și Top 8 din Franța de Financial Times, este triplu acreditat de EQUIS, AMBA și AACSB și face parte din Conférence des Grandes Ecoles.

   Acreditări

   Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

   Mărturii studențești

   Mărturii studențești

   Cerințe de admitere la program

   Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

   Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

   Locații

   • Bordeaux

    Kedge Business School, , Bordeaux

   • Marseille

    KEDGE Business School, , Marseille

    • Paris

     40 Avenue des terroirs de France, 75012, Paris

     • Toulon

      Kedge Business School, , Toulon

      • Shanghai

       Kedge Business School, , Shanghai

       • Dakar

        Kedge Business School, , Dakar

        Întrebări