Keystone logo
Kaunas University of Technology Master în Tehnologii de Control
Kaunas University of Technology

Master în Tehnologii de Control

Kaunas, Lituania

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 5.157 / per year

În campus

Introducere

Pe măsură ce noua tehnologie își face loc în locurile de muncă, casele și spațiile publice comune, sistemele tehnice complexe cu capacități autonome devin din ce în ce mai importante. Alegând acest program de studii, poți fi sigur – abilitățile și cunoștințele dobândite te vor plasa printre cei mai căutați profesioniști de pe piața muncii. Tehnologiile de control sunt parte integrantă a oricărui aparat contemporan; prin urmare, absolvenții noștri se deschid oportunități vaste de carieră.

Tehnologii de control MSc la KTU echipează studenții cu abilitățile necesare pentru a analiza, proiecta și controla sistemele intelectuale utilizate în industria chimică, biotehnologie, alimentară, energie și alte industrii. Cunoștințele noi și relevante necesare pentru instalarea sistemelor moderne de control este punctul central al curriculum-ului nostru. De către grupul de experți internaționali de acreditare, programului de studiu i sa acordat 22 de puncte din 24.

După absolvirea unui master în Tehnologii de control la KTU, vei putea să dezvolți sisteme moderne de control și să rezolvi probleme complexe ale proceselor tehnologice.

Vă rugăm să rețineți

  • Cursurile de seară și de weekend sunt organizate în campusul Panevėžys.
  • Cursurile de zi se desfășoară în campusul din Kaunas.

Principalele motive pentru a studia la KTU

  • Cercetarea KTU în procesele biotehnologice, inteligența artificială și automatizarea sistemelor complexe a fost recunoscută ca fiind de mare valoare la nivel internațional. Conducător de cercetare – prof. habil. dr. Rimvydas Simutis.
  • Programul de studii este acreditat de un grup internațional de experți, oferind o evaluare foarte mare: 22 de puncte din 24. Modulul Master+ extinde traseele de carieră.
  • Teoria este însoțită de exersarea în laboratoarele care sunt dotate cu contribuția partenerilor de afaceri: Texas Instruments, STMicroelectronics, Thermo Fisher, Siemens etc.

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări