Keystone logo
Kaunas University of Technology Master în Inginerie Industrială și Management
Kaunas University of Technology

Master în Inginerie Industrială și Management

Kaunas, Lituania

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 5.157 / per year

În campus

Introducere

Munca inginerilor industriali este de mare importanță pentru o varietate de domenii. Inginerii industriali găsesc răspunsuri la diferite probleme în fabricarea și distribuția de bunuri și servicii, caută soluții de inginerie în domeniul sănătății, utilităților, transporturilor, industria divertismentului, având în vedere mediul înconjurător. Programul de studii de master KTU în Inginerie Industrială și Management oferă tinerilor ingineri cunoștințe interdisciplinare despre managementul operațiunilor de inginerie, economie și management. Acest program de studiu a fost dezvoltat având în vedere tinerii profesioniști ambițioși, care caută să înțeleagă contextul multidisciplinar al ingineriei și producției.

În timpul studiilor, veți învăța să evaluați, să analizați, să proiectați și să gestionați tehnologiile și procesele de producție. La absolvire, vei fi dotat cu competențe pentru a rezolva probleme de producție ambigue, vei aplica metode de modelare matematică, analiză și proiectare și vei fi bine educat în managementul echipei.

  • Program de studiu foarte popular în rândul studenților internaționali: veți studia într-o clasă multiculturală, ceea ce este excelent pentru a forma conexiuni globale.
  • Accent puternic pe abilitățile de rezolvare a problemelor și gândirea tehnologică critică.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări