Keystone logo
© Uni.
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

Introducere

Cine suntem noi?

Academia Regală de Arte Frumoase (KASK) și Conservatorul Regal constituie Scoala de Arte de la University College Ghent. Școala reunește studenți talentați și motivați, cu educatori restante, artiști activi, designeri și teoreticieni în artă și design din întreaga lume. Declarația de misiune a școlii definește principalele sale sarcini: dezvoltarea artelor, educației și cercetării într-o perspectivă internațională.

Gama variată de discipline artistice în KASK & Conservatory, face pentru programele de formare reciproc inspira și relativ deschise. Ca interdisciplinaritate în arta devine tot mai importantă, este loc pentru fertilizarea încrucișată în programul nostru de formare. De asemenea, elevii vor fi introduse la unele dintre numeroasele proiecte teoretice și artistice de cercetare lectori noastre sunt angajate în.

Campusurile Kask & Conservatorul sunt situate la epicentrul Gent. Gent este foarte receptiv la scena artistică internațională și în special primitoare studenților. În plus față de a fi turnat în acest mediu artistic bogat, școala în sine este un actor cultural, organizarea de expoziții, concerte, festivaluri, conferințe și proiecții de filme și co-producător al unei reviste de artă internațională.

istorie

Actuala Școala de Arte unește două instituții vechi și renumite. Academia Regală de Arte Frumoase (KASK) a fost înființată în urmă cu 260 de ani și este unul dintre cele mai vechi instituții de învățământ superior din Gent. A fost fondat în 1751 de artistul Philippe-Carel Marissal. În timpul studiilor sale la Paris, Marissal a fost impresionat de Academia. Sub conducerea austriacă, marca „regală“ a fost acordat Academiei Gent de către împărăteasa Maria Theresia în 1771. Domeniile de desen, pictură, sculptură și artă grafică continuă să îndeplinească un loc central în cadrul programului. De-a lungul anilor, academia a adăugat noi domenii, cum ar fi instalarea și arta media, fotografie, animație și film, precum și de design, teatru și grădinărit peisaj.

Conservatorul Regal, fondat de Joseph-Martin Mengal în 1835, are o vechime de peste 150 de ani. La fel ca Marissal, Mengal, de asemenea, a studiat la Paris. După aceea, a străbătut prin Europa cu armata lui Napoleon. În conformitate cu perioada, Mengal a scris cântece patriotice precum și romanțe și opere. El a apărut ca un specialist corn. școală Mengal a înscris imediat 300 de studenți în 1835, câțiva ani mai târziu, au existat 800 de elevi. Toată lumea de 10 ani și mai în vârstă a fost de bun venit.

În secolul 20, de formare conservator a evoluat în învățământul de artă mai mare de un nivel academic pentru candidații cu diplomă de liceu, iar ofertele au fost extinse pentru a include jazz, muzica pop, producția de muzică și construcții instrument muzical.

KASK și Conservatorul Regal au fost departamente de la University College Ghent din 1995. Cu mai mult de 18.000 de studenți, University College Ghent este cel mai mare colegiu universitar din Flandra. Aceasta oferă avantaje de scară atunci când dezvoltarea unei administrații eficiente, gestionarea infrastructurii, dezvoltarea cercetării și oferind facilități sociale. Plasarea programelor de artă într-o structură, cum ar fi Școala de Arte garantează în mod activ calitatea specifică a programelor de artă în practică. Școala de Arte face acest lucru în cadrul HoGent și în strânsă colaborare cu Universitatea din Gent. O expansiune puternică a cercetării artistice și teoretice în cadrul Școlii de Arte, precum și stabilirea de atelieruri care Graft pe noile mijloace tehnologice și noi forme artistice, dă mărturie despre intenția neclintită de a îmbunătăți calitatea programelor și pentru a reflecta dinamica în domeniu artistic de acțiune în cadrul programelor.

Green Track

Green Track este o rețea formată din mai mult de 40 de organizații din cadrul artelor și sectorul de cultură care își unesc forțele pentru a lucra în jurul valorii de ecologie și durabilitate. Școala de Arte din Gent a fost o parte a acestei organizații din 2014 încoace și contribuie la aceste idealuri în diferite moduri.

Ca o școală, ne angajăm să educe studenții noștri în ceea ce le face mai conștienți de mediul înconjurător. Noi facem acest lucru în cursuri, ci și pe toată politica școlii în sine. Scopul nostru este pentru o politică durabilă și să încerce să aibă în vedere amprenta ecologică cât mai mult posibil.

Noi stimulează atât studenți și profesori într-o abordare creativă a materialelor și a proceselor durabile, eco-friendly. Acest lucru va duce la o nouă generație de artiști cărora aceste idealuri vin in mod natural.

Datorită alianței noastre cu Green Track De asemenea, putem profita de cunoștințele și expertiza celorlalți membri și au acces la o rețea pe scară largă de parteneri în și în jurul Gent.

gent.greentrack.be

Locații

  • Ghent

    The Royal Academy of Fine Arts in Ghent Campus Bijloke Jozef Kluyskensstraat 2 , 9000, Ghent

Întrebări