Keystone logo
Karolinska Institutet Programul de Master în Toxicologie
Karolinska Institutet

Programul de Master în Toxicologie

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Dacă aveți cetățenie în UE / SEE sau în Elveția, nu vi se cere să plătiți taxe de înscriere sau de școlarizare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de Master în Toxicologie oferă studenților o cunoaștere aprofundată a domeniului toxicologic larg și interdisciplinar. Programul se concentrează asupra sănătății umane și pregătește studenții pentru o carieră de cercetare sau profesională și oferă o platformă solidă pentru educația doctorală în domeniile legate de toxicologie sau pentru ocuparea forței de muncă în domenii legate de evaluarea riscurilor / siguranței din sectorul public sau din industrie.


Programul îndeplinește toate cerințele cursului pentru Registrul European al Toxicologilor (ERT).

karolinska

Prezentarea programului

Programul de Master în Toxicologie a fost unul dintre primele programe de toxicologie din lume când a început în 1976. Programul este unic prin concentrarea sa coezivă de doi ani pe toxicologie și sănătatea umană. Programul ToxMaster acoperă principii și aplicații în toxicologie pentru o gamă largă de substanțe chimice - produse farmaceutice, pesticide, produse cosmetice, contaminanți pentru mediu, expuneri profesionale etc. Programul folosește legătura strânsă cu lucrările de cercetare și evaluare a riscurilor de înaltă calitate la Institutul de Medicină de Mediu. (IMM) - principalul centru de educare și formare în toxicologie și evaluarea riscurilor pentru sănătate în Suedia. Programul colaborează, de asemenea, cu industriile farmaceutice și chimice, autoritățile naționale, precum Agenția Suedeză pentru Produse Chimice, Agenția Suedeză pentru Alimente, Centrul de Informații pentru Veline din Suedia și RISE (Institutele de Cercetare din Suedia), precum și cu cursuri de doctorat KI, cercetători din alte departamente. atât în KI, cât și în afara acesteia. Din 2004, programul ToxMaster vizitează în mod regulat Centrul comun de cercetare al Comisiei Europene și în special laboratorul acestora pentru alternative la testarea pe animale (EURL-ECVAM).

Programul include principii în toxicologie, toxicocinetică, toxicitate pentru organele țintă, metode de cercetare toxicologică, mecanisme de toxicitate și mod de acțiune, teste de toxicitate regulatoare, științe de laborator pe animale, metode alternative de testare pe animale, histopatologie, statistici, epidemiologie, evaluare a riscului pentru sănătate, inclusiv sistematic abordări, toxicologie globală într-o societate durabilă, etică, rezultat advers Pathways , în toxicologie silico / computational, bioinformatică, omics și lucrări practice de laborator. Programul se străduiește întotdeauna să predea ultimele evoluții din știință, metodologie și reglementări. În cursul anului II studenții pot alege o cale pentru a se concentra mai profund în „Toxicologia moleculară și celulară” sau „Evaluarea riscurilor și în toxicologia silico”, urmând cursuri elective și de proiect.

karolinska2

Angajabilitate: Alumnii din programul KI ToxMaster lucrează în mediul academic, la autorități, industrie și companii de consultanță. În ultimii ani, reglementările mai stricte ale UE privind siguranța chimică a diferitelor tipuri de produse arată acum o cerere clară și tot mai mare de toxicologi în societate.

Citiți mai multe despre modul în care programul este structurat în programul de programe .

karolinska3

Oportunități de carieră

Programul oferă o bază solidă pentru o carieră în toxicologie, fie ca cercetător doctoral, fie ca evaluator de risc / siguranță în sectorul public sau privat din Suedia sau din străinătate. Studenții precedenți / studenții sunt angajați la:

 • Academia - ca doctoranzi / cercetători la diverse universități din întreaga lume
 • Agenții guvernamentale - agenții suedeze, europene și de altă natură pentru produse chimice, produse alimentare, produse farmaceutice etc.
 • Industrie - produse farmaceutice și produse chimice
 • Consultanțe - sprijin pentru evaluarea siguranței pentru întreprinderile mici și mijlocii, de exemplu companiile cosmetice

Mai multe informatii

Pentru mai multe informații despre aplicație, cerințe specifice de intrare și selecție, vă rugăm să vizitați pagina Programului de Master în Toxicologie de pe site-ul Karolinska Institutet .

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în chimie durabilă și de mediu
  • Alicante, Spania
 • Master în contaminarea mediului și toxicologie
  • Bordeaux, Franţa
 • Master în managementul poluării mediului (ecotoxicologie)
  • Landau, Germania