Keystone logo
Karolinska Institutet Programul de master în tehnici moleculare în științele vieții
Karolinska Institutet

Programul de master în tehnici moleculare în științele vieții

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Dacă aveți cetățenie în UE / SEE sau în Elveția, nu vi se cere să plătiți taxe de înscriere sau de școlarizare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul este o colaborare unică între Karolinska Institutet , KTH Royal Institute of Technology și Universitatea Stockholm, în mediul Laboratorului Science for Life, Stockholm. Studenții vor primi o educație cuprinzătoare în științele vieții, punând accentul pe metode de ultimă oră în analiza bioinformatică a datelor mari, combinate cu tehnici de ultimă generație utilizate în biologia moleculară cu „capacitate mare” modernă și cum să transpună descoperirile biologice în instrumente de diagnostic și noi tratamente.

karolinska

Prezentarea programului

Acest program de doi ani de master este livrat de o echipă de profesori care sunt cercetători recunoscuți la nivel internațional în disciplinele respective pentru a asigura un curriculum relevant în prim planul cercetării. Programul constă în cursuri care urmăresc să ofere o educație solidă într-o combinație de biologie moleculară, biotehnologie și medicină, cu accent pe biologia cu un randament ridicat și analiza datelor mari pentru traducerea descoperirilor biologice de la banca de laborator la noptiera pacientului. Învățământul își propune, de asemenea, să dezvolte abilități și abilități esențiale pentru cariera profesională - inclusiv prezentarea orală și scrisă, abilitățile de lucru în echipă și cum să facă considerații etice și sociale despre problemele legate de știința vieții, toate acestea fiind importante pentru capacitatea de a conduce proiecte în mediul academic și industrie.

Anul 1
Primul an conține cursuri la nivel avansat în genetică, chimie biofizică și medicină translațională, precum și fundamentele bioinformaticii și ale genomicii comparative. Există și un curs de proiect. Toate cele trei universități oferă cursuri în primul an, cu accent pe Karolinska Institutet (semestrul de toamnă) și Universitatea Stockholm (semestrul de primăvară).

Anul 2
Al doilea an oferă cursuri în tehnologia aplicată a genelor, proteomică, design de medicamente și analiza bioinformatică a datelor la scară largă. Există și un curs de proiect. Majoritatea cursurilor din semestrul de toamnă sunt oferite de KTH Royal Institute of Technology. În semestrul de primăvară, proiectul individual de grad este realizat.

karolinska2

Procesul de cerere pentru program va fi gestionat de Institutul Regal de Tehnologie (KTH) în colaborare cu Universitatea din Stockholm (SU) și Karolinska Institutet (KI).

Informații detaliate privind documentul necesar și procesul de aplicare sunt disponibile în limba engleză aici.

karolinska3

Oportunități de carieră

Combinația dintre biologia moleculară, biotehnologie și medicină oferă un profil excelent pentru o carieră de cercetare profesională într-un cadru academic sau în industria biotehnologică și farmaceutică. Industriile științelor vieții și instituțiile academice care activează în aceste domenii sunt active și sectorul științelor vieții se extinde la nivel mondial, ceea ce oferă studenților o piață de muncă excelentă și o gamă largă de locuri de muncă posibile.

Mai multe informatii

Admisiunile pentru program sunt gestionate de KTH Royal Institute of Technology. Dacă aveți întrebări cu privire la cererea sau admiterea dvs., consultați informațiile KTH despre cerere și admitere.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare