Keystone logo
Karolinska Institutet Programul de Master în Bioentreprenoriat
Karolinska Institutet

Programul de Master în Bioentreprenoriat

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Dacă aveți cetățenie în UE / SEE sau în Elveția, nu vi se cere să plătiți taxe de înscriere sau de școlarizare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de masterat în bioentreprenoriat este adaptat studenților cu pregătire în biomedicină, farmaceutică, biotehnologie, asistență medicală sau medicină, cu cursuri care abordează temele centrale ale modului de gestionare și dezvoltare a companiilor de științe ale vieții.

karolinska

Prezentarea programului

Vă gândiți să lucrați în industria științelor vieții în viitor? Ca absolvent al Programului de Master în Bioentreprenoriat (MBE), veți avea o bază solidă pentru a lucra cu dezvoltarea și gestionarea proiectelor și companiilor din domeniul științei vieții.

O caracteristică cheie a acestui program este aplicarea cunoștințelor în lumea exterioară. Folosim cazuri reale din viață pentru a învăța și programul include două cursuri practice la companii, autorități sau alte organizații relevante, în Suedia sau în străinătate. În aceste destinații de plasare, aplicați ceea ce ați învățat pentru a crea valoare pentru dvs. și pentru compania de găzduire. În plus, proiectul de licență este de obicei realizat într-un cadru al companiei. Mulți dintre lectori de-a lungul programului sunt lideri cu experiență în științele vieții, care acționează ca inspirație și împărtășesc cunoștințele și experiența lor.

karolinska2


Programul este interdisciplinar în ceea ce privește contextul studenților și profesorilor, precum și metodele pedagogice utilizate în program. În plus, unele dintre cursurile din program sunt oferite împreună cu școlile partenere din Stockholm. Cursurile de administrare a afacerilor sunt oferite de Royal Institute of Technology (KTH), iar cursurile elective de la Stockholm School of Entrepreneurship.

Împreună, aceste experiențe vă vor oferi informații valoroase în sectorul științelor vieții, precum și un început pentru cariera viitoare.

Citiți mai multe despre modul în care programul este structurat în programul de programe .

karolinska3

Oportunități de carieră

Programul oferă o bază solidă pentru o carieră care lucrează cu marketing, management de proiect sau dezvoltare de afaceri în cadrul biotehnologiei, farmaceutice, tehnologiei medicale sau industriilor conexe.

Mai multe informatii

Pentru mai multe informații despre aplicație, cerințe specifice de intrare și selecție, vă rugăm să vizitați pagina Master's Program în Bioentreprenoriat de pe site-ul Karolinska Institutet .

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master în inovație în afaceri în Madrid
    • Madrid, Spania
  • Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership
    • Wellesley, Statele Unite ale Americii
  • Master în administrarea afacerilor cu specializare în inovare în afaceri și antreprenoriat
    • Lucerne, Elveţia