Keystone logo
Karlsruhe University of Applied Sciences

Karlsruhe University of Applied Sciences

Karlsruhe University of Applied Sciences

Introducere

Karlsruhe University of Applied Sciences (HKA) se referă la tehnologie și afaceri. Universitatea oferă programe de licență în inginerie și IT, precum și management de afaceri și mass-media. Există șase facultăți:

 • Inginerie de arhitectură și construcții
 • Informatică și sisteme de informații despre afaceri
 • Inginerie electrică și tehnologie informațională
 • Managementul informațiilor și mass-media
 • Management Știință și Inginerie
 • Inginerie Mecanică și Mecatronică

Clasele mici și un raport excelent elev-profesor asigură că elevii individuali sunt bine îngrijiți.

geralt / Pixabay

student, library, books

Învățare și învățare aplicată

Majoritatea inginerilor germani au absolvit universități de științe aplicate, cum ar fi HKA, unde predarea și învățarea sunt orientate spre aplicații practice.

Elemente importante în acest sens sunt următoarele:

 • Experiență obligatorie în afaceri și industrie a tuturor profesorilor.
 • Seminarii însoțite de ore de laborator.
 • Semestrele de stagiu obligatoriu și lucrările tezei în industrie.
 • Practică de lucru proiect din prima zi.

Cercetare aplicată

La HKA, predarea este completată de cercetare, care se concentrează în mod egal pe aplicarea sa practică. Legăturile strânse cu industria asigură standardele de înaltă calitate ale universității și se asigură că absolvenții ei sunt bine pregătiți pentru piața muncii, atât la nivel național, cât și la nivel global. Acest lucru este confirmat de numeroase clasamente universitare, care clasează HsKA printre primele universități germane de științe aplicate.

Campusul

Campusul principal al universității este situat în centrul Karlsruhe, la marginea de sud a pădurii spațioase Hardt. Este un campus verde, la fel de potrivit pentru studiere și recreere. Orașul Karlsruhe, cu o populație de 310.000 de locuitori, incluzând o populație de studenți combinată cu peste 45.000, este centrul uneia dintre principalele regiuni ale tehnologiei din Germania.

128353_esi1.jpg
„Am ales această universitate pentru că aș putea începe să studiez și să-mi perfecționez germana în același timp.Motivul principal a fost marele program aici la facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației. Am ales să mă specializez în energie regenerabilă.Mă simt foarte confortabil la această universitate. Există multe activități diferite care vă oferă posibilitatea de a cunoaște multe persoane. Profesorii au întotdeauna timp și răbdare pentru mine, chiar dacă germana mea nu este încă perfectă.Universitatea este foarte internațională cu studenți din întreaga lume ".
Enrique Berruecos
Burlac

Locații

 • Karlsruhe

  Moltkestrasse 30, 76133 Karlsruhe, 76133, Karlsruhe

  Programe

  Întrebări