Keystone logo
Karlshochschule International University

Karlshochschule International University

Karlshochschule International University

Introducere

Universitatea Karlshochschule (sau așa cum o numim: Karls) este o universitate privată, non-profit, deținută de fundație. Este acreditat de Wissenschaftsministerium (Ministerul Științei) din statul Baden-Württemberg și are, de asemenea, o acreditare a Sistemelor de Acreditare a Administrației Afacerilor Internaționale (FIBAA). Această universitate de tip boutique își poate urmări istoria până în 1903, deși a fost reimaginată ca Karlshochschule în 2009, cu o perspectivă culturală asupra managementului în centrul său și o perspectivă internațională puternică. Karls este o universitate diferită pentru persoanele care sunt sau care doresc să fie diferite; în special pentru cei care vor să facă diferența.

10 motive pentru a alege Karls

 1. Regândirea managementului

 2. În conducere - Toate programele noastre au fost acreditate de FIBAA cu cea mai mare apreciere și au primit 8 sigilii premium care ne plasează printre universitățile germane de top management.

 3. ai schimbarii

 4. Intercultural, în fiecare zi! - 100 de universități partenere, grupuri internaționale de elevi, lectori și personal, precum și varietatea de cursuri de limbi străine fac din experiența interculturală o parte naturală a vieții de zi cu zi.

 5. Spațiul de co-creare - Suntem un punct de întâlnire pentru indivizii foarte motivați și cu spirit deschis, cu pasiunea și dorința de a inova și co-crea schimbări durabile.

 6. Creșterea personală - un grad nu este nimic dacă nu puteți trăi până la el. În programele noastre, oferim terenul pentru a transforma, îmbrățișa și împărtăși experiențele într-un mod creativ, dar critic, și pentru a dezvolta astfel personal.

 7. Trăi

 8. Cea mai bună practică (practică) - implicarea multiplă în proiecte practice din lumea reală oferă un gust al a ceea ce este să se desfășoare pe scena mondială și deschide posibilitățile pentru progresul profesional.

 9. Academic Home

 10. Inima Europei - Situată chiar în centrul orașului Karlsruhe, un oraș studențesc tânăr, vibrant și multicultural din sudul Germaniei, suntem la pulsul calității europene a vieții: cultura, economia, stilul de viață urban și natura.

Locații

 • Karlsruhe

  Karlstraße 36 - 38, 76133, Karlsruhe

  Întrebări