Keystone logo
Kaplan Singapore Master of Science în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare (University College Dublin)
Kaplan Singapore

Master of Science în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare (University College Dublin)

Singapore, Singapore

18 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Colegiul Universitar Dublin

Clasat printre primii 1% din instituțiile din întreaga lume și una dintre puținele școli de afaceri de elită care dețin acreditarea „Triple Crown” de la AACSB (SUA), AMBA (Marea Britanie) și EQUIS (Europa), University College Dublin (UCD) oferă o calitate superioară Diplome de master pentru a ajuta profesioniștii să își îndeplinească obiectivele.

Toate diplomele acordate de University College Dublin (UCD), cu programe livrate prin intermediul Kaplan din Singapore, sunt acreditate de Centrul de Schimburi Scholar din China (CSCSE), o afiliere la Ministerul Educației din Republica Populară Chineză.

Programul Master of Science (Logistica și Managementul lanțului de aprovizionare) este conceput pentru profesioniștii care doresc să obțină stăpânire în Managementul logistic, să accelereze creșterea carierei și să-și construiască rețeaua cu lideri de afaceri similari. Programul oferă o bază solidă în domeniile cheie ale logisticii și managementului lanțului de furnizare.

Elevii vor dobândi cunoștințele teoretice necesare, abilitățile analitice și metodologiile necesare pentru a-și dezvolta cariera în lumea logisticii, transportului și managementului lanțului de aprovizionare.

Structura și conținutul

Acest program de masterat poate fi finalizat într-un minim de 18 luni pe bază de fracțiune de normă. Mai jos este structura programului:

Module de bază

 • Comportament organizațional
 • Gestiunea strategică globală
 • Gestiunea financiară corporativă
 • Document de cercetare 1
 • Documentul de cercetare 2

Module de Pathway

 • Logistica globală
 • Achiziții și gestionarea furnizorilor
 • Operațiuni în lanțul de aprovizionare

Documentele de cercetare 1 și 2 vor fi depuse până la sfârșitul lunii 12 și, respectiv, 18.

Cerințe de intrare

Acest program de masterat acceptă o gamă largă de calificări, care include:

 • Licență în orice disciplină.
 • Candidații care nu au diplomă de licență, dar care dețin calificare profesională relevantă și experiență de muncă vor fi luați în considerare de la caz la caz.

În toate cazurile, decizia finală de admitere la program revine Universității.

Engleză Cerințe:

Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de limbă engleză în limba engleză.

metoda de livrare

Fiecare modul este livrat pe o perioadă de 9 săptămâni. Lecțiile sunt de obicei ținute în cea de-a treia săptămână timp de 5 zile consecutive (inclusiv săptămânile și week-end-urile).

Fiecare modul este susținut cu 24 de ore de contact. Clasele se desfășoară, în general, la sfârșit de săptămână și seara în timpul săptămânii.

Metode de evaluare

Fiecare unitate este evaluată prin orice combinație de participare la clasă, sarcini scrise, proiect sau examene. Metodele de evaluare pot varia în funcție de cerințele individuale ale unităților.

Absolvire și diplomă

Fiecare modul este evaluat prin orice combinație de participare la curs, sarcini scrise, proiecte și examene. Metodele de evaluare pot varia în funcție de cerințele individuale ale modulelor.

Taxele de program

Taxa totală acoperă înregistrarea universității, prelegeri / tutoriale / ateliere și evaluări, cum ar fi sarcini / teste / examene / proiecte (unde este cazul), materiale de program în format digital, grad (dacă este câștigat) și transcriere.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Sustainable and Digital Banking (Retail)
  • Cranfield, Regatul Unit
 • Master of Science în Controlul Proceselor de Afaceri și Managementul Lanțului de Furnizare Specializare: Frontiere în contabilitate de gestiune și control bazat pe procese
  • Växjö, Suedia
 • Master în managementul lanțului de aprovizionare (program dublu cu KEDGE)
  • Athens, Grecia