Keystone logo
Kaplan Singapore

Kaplan Singapore

Kaplan Singapore

Introducere

Viziunea lui Kaplan este să devină "Institutul de Educație Privată a Alegerii" din Singapore și suntem hotărâți să ajutăm studenții noștri să-și atingă obiectivele de carieră și educație prin oportunități de învățare pe tot parcursul vieții.

Ca partener de învățare pe tot parcursul vieții, oferim programe academice pentru învățământul superior, precum și calificări profesionale și cursuri de formare pentru dezvoltarea abilităților, oferind oportunități pentru a rămâne mereu relevant.

Prin oferirea acestor oportunități și prin excelența în predare și învățare, Kaplan se străduiește întotdeauna să facă tot ce este mai bun pentru studenții noștri. Distincțiile noastre frecvente sunt o dovadă a acestui fapt.

Kaplan a fost premiat cu 9 premii la Premiile 2016 și 2017 pentru Educația pentru Învățarea în Educație și Dezvoltare Educațională (TED) 2016 și 2017, făcând Kaplan, în al doilea an consecutiv, "Cel mai bun instituție de învățământ privat", "Cel mai bun furnizor de formare corporativă" "În categoriile / disciplina selectate de către entitate.

În calitate de furnizor principal de educație privată, Kaplan a primit, de asemenea, diverse premii. În 2017, am fost, de asemenea, premiați „Cea mai bună instituție de învățământ privată din Singapore” și „Furnizorul lider de formare corporativă și dezvoltare a competențelor” de către BERG Icons of Learning, precum și Centrul de formare acreditat EC-Council, Academia și Cercul de excelență al instructorilor Premiul acordat de EC-Council Global Awards.

Până în prezent, Kaplan a servit peste 65 000 de absolvenți1 și a acordat peste 225 000 de certificate profesionale2. Cu peste 550 de programe academice și certificări profesionale disponibile, acest lucru demonstrează angajamentul nostru față de inovarea continuă și fiind relevant pentru industrie. De asemenea, încercăm să creăm un mediu unic de învățare, în care studenții noștri din peste 35 de țări din întreaga lume pot fi inspirați să exceleze în cursul ales de studiu.

Locații

 • Singapore

  Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge, , Singapore

 • Singapore

  1 Selegie Road, Level 6, PoMo, , Singapore

  • Singapore

   80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan, , Singapore

   Întrebări