Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Introducere

Experimentează calea Wildcat

La Campusul Politehnic al Universității de Stat din Kansas, transformăm credința în acțiune. Când săturați mai adânc decât teoria și învățarea în sala de clasă, veți produce lideri capabili, orientați spre viitor, gata să rezolve problemele globale. Veți învăța prin acest lucru, fie prin proiecte, cercetări, stagii sau competiții.

Membrii facultății sunt mai mult decât diplomele pe perete; sunt experți în domeniu și sunt pasionați de traducerea know-how-ului lor la următoarea generație de practicanți. Kansas State Polytechnic oferă o educație, dar mai mult, o experiență. În Politehnica de Stat din Kansas, nu credem doar să transformăm lumea într-un loc mai bun prin intermediul aviației, al ingineriei, al tehnologiei și al serviciilor - de fapt o facem.

110082_Facilities_StudentLifeCenter.jpg

Trecerea noastră la un campus politehnic ne solidifică promisiunea de a oferi o atmosferă de campus mic, cu un mediu profesional de învățare bazat pe teorie, cercetare de ultimă oră și aplicație industrială. În calitate de student, veți aduce la viață concepte și teorii prin combinarea activității de învățare a clasei active cu munca pe bază de proiect. Kansas State Polytechnic oferă o atmosferă de campus mic, cu un mediu profesional de învățare construit pe teoria, cercetarea și aplicația industriei în sala de clasă.

110081_Undergrad_General6.jpg

Valorile familiei

K-Staters se consideră familie și această credință strălucește prin contribuții la fel de diverse ca membrii noștri. Cercetătorii inventează soluții la problemele care ar putea salva o viață pe jumătate în întreaga lume, iar elevii se reunesc într-o sâmbătă dimineață pentru serviciul în folosul comunității. Mii de fani Wildcat împachetează stadioanele noastre strigând la unison, iar conducerea noastră ne îndrumă în moduri care respectă obligațiile unei universități de acordare a terenurilor.

De fapt, aceste obligații ar putea fi considerate valorile noastre familiale, iar multe dintre modalitățile pe care le obținem sunt calea Wildcat. Vă invităm să veniți pentru plimbare, pentru că mai există încă o cameră pentru familia K-State.

Cine suntem și ce oferim:

Universitatea Kansas de Stat este o instituție de cercetare-granturi, fondată în 1863. În topul universităților publice din Statele Unite, K-State este pe cale să devină o universitate de cercetare publică de top 50 până în 2025!

Elevii pot alege dintre cele 15 programe universitare de licență și un Master de Tehnologie Profesională, făcând universitatea o comunitate la fel de diversă de studenți tradiționali și netradiționali. Kansas State Polytechnic este mândru să fie unul dintre cele patru campusuri din sistemul de stat Kansas University.

110083_Facilities_CollegeCenter.jpg

Locații

  • Salina

    Salina, Statele Unite ale Americii

    Întrebări