Keystone logo
Kansas State University Manhattan Campus

Kansas State University Manhattan Campus

Kansas State University Manhattan Campus

Introducere

Nu contează dacă întrebi un profesor de lungă durată, un absolvent recent, un elev pasionat sau un boboc cu ochi proaspăt. Alegeți un membru al comunității K-State la întâmplare și întrebați-l ce înseamnă a fi un Wildcat și, cel mai probabil, veți primi un răspuns cu un singur cuvânt: Family.

K-Staters se consideră familie și această credință strălucește prin contribuții la fel de diverse ca membrii noștri. Cercetătorii inventează soluții la problemele care ar putea salva o viață pe jumătate în întreaga lume, iar elevii se reunesc într-o sâmbătă dimineață pentru serviciul în folosul comunității. Mii de fani Wildcat împachetează stadioanele noastre strigând la unison, iar conducerea noastră ne îndrumă în moduri care respectă obligațiile unei universități de acordare a terenurilor.

De fapt, aceste obligații ar putea fi considerate valorile familiei noastre, iar multe moduri prin care le realizăm sunt Calea Wildcat. Vă invităm să veniți la plimbare, pentru că întotdeauna este loc pentru încă unul în familia K-State.

Principalul campus din K-State se află în „Micul Apple” și prosperă în atmosfera sa vibrantă din orașul colegiului.

Campusul Manhattan cuprinde mai mult de 2.320 acri, inclusiv facilități agricole și de cercetare.

Manhattan are o populație de peste 56.000 de locuitori și se bucură de o relație minunată cu familia K-State.

Acest campus este situat alături de Fort Riley, o instalație de mari dimensiuni a Armatei și colaborează la multe proiecte focalizate militar.

Facilitatea Națională de Bio și Agro-apărare a Departamentului pentru Securitate Internă din SUA este construită în apropiere de campus.

Locații

  • Manhattan

    Manhattan, Statele Unite ale Americii

    Întrebări