Keystone logo
Kansas State University College of Architecture, Planning and Design

Kansas State University College of Architecture, Planning and Design

Kansas State University College of Architecture, Planning and Design

Introducere

Colegiul de arhitectură, planificare și proiectare al Universității de Stat din Kansas (APDesign) a fost înființat în 1963 prin reunirea într-o singură unitate administrativă a departamentelor de arhitectură, arhitectură peisagistică, inginerie arhitecturală, științe ale construcțiilor, arhitectură de interior și planificare regională și comunitară.

Primii fondatori ai coaliției au fost foarte perspicace, dându-și seama că practicarea profesiilor de design ar implica eforturi multidisciplinare. Găzduirea acestor programe într-un singur colegiu le-a permis studenților să înțeleagă mai bine rolurile și relațiile disciplinelor care au cuprins proiectarea mediului construit. Această combinație de proiectare și planificare a primit atenția națională ca model de organizație pentru educație în proiectarea, planificarea și gestionarea mediului.

Astăzi, APDesign continuă să fie un colegiu cuprinzător, interdisciplinar, de proiectare a mediului, cu programe profesionale acreditate în arhitectură, arhitectură de interior și design de produs, arhitectură peisagistică și planificare regională și comunitară. Programele de proiectare APDesign au fost clasificate în mod constant de revista DesignIntelligence ca fiind printre cele mai bune din țară.

Locații

  • Manhattan

    Manhattan, Statele Unite ale Americii

    Întrebări