Keystone logo
Josai International University

Josai International University

Josai International University

Introducere

Josai International University deschis în aprilie 1992 , cu două facultăți și două departamente: Departamentul de Studii de gestionare a informațiilor și în cadrul Facultății de Management și Informare Științe și Departamentul de Studii interculturale în cadrul Facultății de Științe Umaniste. În aprilie 2005, universitatea va avea șapte departamente în cinci facultăți și patru divizii de absolvenți.

Pentru a pregăti studenții pentru angajare într-o gamă largă de domenii, sunt necesare cursuri în limba engleză și cunoștințe de bază în computer în toate departamentele. Pentru perspective mai largi și abilități mai sofisticate de rezolvare a problemelor, studenții pot urma cursuri în alte departamente, iar creditele obținute la aceste cursuri vor fi luate în considerare la creditele necesare pentru absolvire.

JIU se mândrește cu ambiția și energia sa tinerească, cu angajamentul său de a forma personajele tinerilor cu vise și viziuni nobile de a lucra în beneficiul comunităților locale și internaționale. Universitatea este ghidată de moștenirea spirituală a fondatorului său, o misiune de „construire a caracterelor prin învățare”, în a-i ajuta pe studenți să se facă persoane responsabile și membri ai societății în general.

JIU oferă mult mai mult decât educație specializată și liberală în clasă. Universitatea oferă, de asemenea, trei programe de formare practică care se concentrează pe utilizarea limbilor străine și a abilităților de procesare a informațiilor pentru planificare și implementare, precum și pe dezvoltarea abilităților de a lua inițiativa în eforturile pe termen lung.

Primul dintre aceste trei programe, „formarea pe teren”, a fost introdus pentru prima dată în Japonia de către JIU și include o varietate de stagii și formare la locul de muncă. Al doilea program este „pregătirea pentru proiecte”, în cadrul căreia studenții întreprind diverse proiecte pe care le-au conceput și le-au planificat singure. Al treilea este „educația în carieră”, în care elevii își aleg ocupațiile viitoare și încep să se pregătească pentru cariera lor dezvoltându-și propriile capacități. Prin aceste și alte programe de formare și educație, JIU îi ajută pe studenți să își găsească misiunea în viață și le oferă sprijin solid cu pregătire specifică de pregătire.

Locații

  • Chiyoda

    Chiyoda, Japonia

    Programe

    Întrebări