Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
John Cook School of Business, Saint Louis University

John Cook School of Business, Saint Louis University

John Cook School of Business, Saint Louis University

Introducere

Înființată în 1910, John Cook School of Business este a 15-a cea mai veche școală de afaceri din țară. Școala este acreditată de AACSB și oferă diplome de licență, masterat și doctorat la peste 1.700 de studenți pe an universitar.

În timp ce multe școli sunt membre ale AACSB sau sunt recunoscute de AACSB, școala de afaceri a Universității Saint Louis este una dintre puținele școli din zonă care este acreditată de AACSB, Asociația Internațională pentru Educație în Management, principalul organism de acreditare a școlilor de afaceri. Acreditarea de către AACSB asigură îmbunătățirea continuă a calității în școlile de afaceri colegiale în ceea ce privește programul de studii, resursele de instruire, selecția studenților și planificarea și plasarea în carieră, precum și contribuțiile intelectuale și calificările facultății.

Facilitățile școlii de afaceri au crescut cu 75% cu un 60,000-picioare pătrate, $15 milioane de expansiune care a fost deschisă în septembrie 2000. Denumită John and Lucy Cook Hall, această adăugire a fost proiectată cu studenții în minte, oferind săli de studiu ample, o cafenea, o zonă comună frumoasă și stații de conectare a calculatoarelor în întreaga clădire. Aceste stații oferă studenților acces la internet, permițând cercetarea individuală și intrarea pe site-urile pentru anumite cursuri SLU, unde profesorii păstrează programele curente și alte informații despre cursuri. Structura este deschisă, luminoasă și aerisită, oferind multe locuri de întâlnire confortabile pentru a studia sau a socializa.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • St. Louis

    John Cook School of Business Saint Louis University 3674 Lindell Blvd.

    Întrebări