Keystone logo
John Brown University

John Brown University

John Brown University

Introducere

Misiunea John Brown University este de a oferi educație centrată pe Hristos, care îi pregătește pe oameni să-l onoreze pe Dumnezeu și să-i slujească pe alții prin dezvoltarea vieții lor intelectuale, spirituale și profesionale.

Suntem o universitate inter-confesională centrată pe Hristos, care conduce națiunea în integrarea credinței și învățării, încurajarea formării spirituale holistice, promovarea educației pragmatice de arte liberale și pregătirea oamenilor pentru a urma chemarea lui Hristos de a-i sluji pe ceilalți în toate domeniile vieții.

Înființată în 1919 de către evanghelistul Dr. John E. Brown Sr., John Brown University fost creată pentru a combina educația creștină de arte liberale cu accentul pus pe formarea profesională specializată. Deși s-ar putea să nu instruim mecanici de avion astăzi, educația „capului, inimii, mâinii” cu „Hristos peste tot” este în continuare obiectivul nostru.

John Brown University servește peste 2.500 de studenți din 50 de națiuni și 41 de state. John Brown University este o universitate creștină angajată să ofere cadre universitare de calitate într-o comunitate distinct creștină. Universitatea nu are nicio afiliere confesională și admite studenți de orice credință. John Brown University este o universitate creștină independentă în artă, științe și profesii, vibrantă și în creștere.

Locații

  • Siloam Springs

    West University Street,2000, 72761, Siloam Springs

    Întrebări