Keystone logo
© Eva Dang
Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Introducere

Unicaf s-a asociat cu Universitatea John Moores din Liverpool pentru a oferi o varietate de cursuri.

Despre Liverpool John Moores University

Astăzi, cu o comunitate vibrantă de peste 23.000 de studenți din peste 100 de țări din întreaga lume, 2.400 de angajați și cursuri de 250 de grade, Universitatea Liverpool John Moores este una dintre cele mai mari, mai dinamice și mai avansate universități din Marea Britanie. Ca instituție, suntem ambițioși fără rușine - pentru studenții noștri, personalul nostru și comunitatea globală mai largă. Trăim o renaștere, deoarece forța predării și cercetării noastre depășește chiar și propriile noastre așteptări. Am fost unul dintre cei mai înalți alpiniști la nivel național în cadrul cadrului de excelență în cercetare din 2014, care evaluează calitatea cercetării în Marea Britanie.

Despre parteneriatul cu Unicaf

Parteneriatul dintre Universitatea John Moores din Liverpool și Unicaf reunește resursele și capacitățile ambelor organizații pentru a oferi soluții și programe inovatoare de învățare care sunt livrate complet online la nevoile unei game largi de profesioniști.

Unicaf este unul dintre cele mai generoase programe de burse disponibile. Programul sprijină studenții care au domiciliul în Africa și oferă oportunități pentru studii către programele online oferite în parteneriat cu Universitatea John Moores din Liverpool la un cost mult mai mic.

Obiectivul principal al programului de burse Unicaf este de a face educația accesibilă pentru studenții care trăiesc în regiuni sub-deservite și de a le oferi oportunități de a urma studii academice avansate și de a obține calificări recunoscute la nivel internațional.

Programele oferite prin parteneriat sunt livrate cu o perspectivă internațională care vizează să se asigure că studenții sunt pregătiți pentru ocuparea forței de muncă pe piața globală și primesc o rentabilitate a investiției lor în educație. Unicaf, în calitate de partener de livrare on-line al Universității John Moores din Liverpool, pune la dispoziție programele universității online, oferind un mediu de învățare electronică de ultimă generație completat de un accent puternic pe sprijinul studenților pe mai multe niveluri.

Partenerii au o experiență vastă în furnizarea de învățare și învățare inovatoare de calitate și în asigurarea dezvoltării profesionale continue.

Universitatea John Moores din Liverpool este responsabilă pentru calitatea academică a programelor și acordă diplomele. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al Universității John Moores din Liverpool.

Unicaf este partenerul global de livrare al Universității John Moores din Liverpool, Marea Britanie, responsabil cu recrutarea, admiterea, înscrierea și sprijinul cursanților online la premiile universitare aprobate pentru livrarea online la distanță. La finalizarea cu succes, absolvenții vor primi un premiu al Universității Liverpool John Moores.

 • Viziunea noastra
  • Suntem o instituție ambițioasă și orientată spre viitor, care provoacă convenția și crede cu pasiune în conceptul de „O singură universitate” - o comunitate care lucrează împreună pentru a atinge obiective comune centrate pe studenți în cadrul unei strategii clare.
  • Viziunea noastră este să fim recunoscuți ca o universitate civică modernă care oferă soluții la provocările secolului 21.
 • Valorile noastre
 • Transformare
 • Credem în puterea educației de a conduce transformarea peste granițele sociale, culturale și economice.
 • inovație
 • Suntem inovatori și progresivi, cu spirit antreprenorial; ne gândim creativ la noi modalități de a face lucrurile.
 • Excelenta
 • Ne străduim pentru cele mai înalte standarde în tot ceea ce facem.
 • asociere
 • Considerăm că lucrând împreună în parteneriat putem obține rezultate puternice și de durată
 • Conducere
 • Credem în conducerea drumului, în convenția provocatoare și în încălcarea unui teren nou.
 • Comunitate
 • Credem în puterea de a împărtăși expertiza și a oamenilor care se reunesc cu un scop comun.

Experiență online

Învățarea online a revoluționat învățământul superior din cauza numeroaselor avantaje pe care le oferă. Ca student online, puteți învăța în ritmul și timpul dvs., la un cost mult mai mic.

Dar studierea pentru gradul dvs. online poate ridica, de asemenea, unele întrebări și îngrijorări. Este o experiență nouă și necunoscută, așa că este firesc să fii nesigur la ce să te aștepți și cum se va desfășura procesul.

În timp ce consilierul dvs. studențesc vă va îndruma în întregul proces în avans și va fi acolo pentru a vă sprijini la fiecare pas, de la primul contact până la absolvire, oferim, de asemenea, următoarele succese scurte ca introducere la experiența de învățare online.

Repere ale învățării online

Cursurile dvs. vor avea loc într-un mediu online. Vă puteți conecta oricând după bunul plac. Odată conectat, veți comunica cu instructorii și colegii studenți, veți citi textele atribuite, veți accesa materiale digitale, veți posta sarcini și veți comenta sarcinile altor elevi. În timp ce vi se cere să vă conectați cel puțin două zile separate în fiecare săptămână, veți beneficia, desigur, foarte mult de o participare regulată și mai frecventă.

Experiența dvs. de curs online va avea loc pe un sistem avansat de gestionare a învățării conceput pentru a facilita experiența de învățare optimă pentru studenți. În plus față de platforma educațională pe care o veți utiliza pentru a comunica cu profesorii și colegii studenți, veți avea, de asemenea, acces la manualele electronice care vă oferă posibilitatea de a evidenția, adnota, crea marcaje, căuta, descărca și auto-evalua.

Fiecare modul este planificat cu atenție pentru a se alinia la o așteptare a profunzimii și a lărgimii de studiu necesare pentru a obține un premiu la un nivel dat. În conformitate cu acordurile internaționale, fiecare premiu este exprimat ca un număr de credite pentru a face realizarea transportabilă și transparentă pentru viitorii angajatori și alte instituții de învățământ superior. În planificarea activităților de învățare din cadrul fiecărui program, se așteaptă ca elevul mediu să dedice aproximativ zece ore din timpul total de studiu pentru a obține 1 „credit” (această aproximare include toate lucrările pregătitoare, citirea, scrierea, sarcinile de evaluare, timpul petrecut comunicând în forumuri de discuții sau participarea la seminarii și ateliere virtuale). De exemplu, un candidat care participă la un modul de 20 de credite care durează opt săptămâni ar putea aștepta să dedice în medie 25 de ore de studiu în fiecare săptămână (200 de ore în total) pentru a obține rezultatele învățării modulului și a finaliza evaluările . Deși nu există nicio regulă grea și rapidă în acest sens (de exemplu, fiecare candidat va avea un profil unic în ceea ce privește timpul pe care îi va lua să citească și să înțeleagă materialele de învățare sau să finalizeze lucrări scrise), următoarea listă de sarcini vă poate ajuta să înțelegeți timpul necesar pentru finalizarea cu succes a programului:

În cadrul unui modul tipic, candidații vor fi solicitați în fiecare săptămână pentru:

 • Planificați-le timpul de studiu conform planului săptămânal de activități prezentat în modul și ghidat de instructor
 • Citiți studii de caz și materiale de fond din cărți electronice și alte surse
 • Participați la forumuri de discuții, citind contribuții, aducând contribuții și răspundeți la anumite întrebări
 • Pregătiți sarcini formative care au fost configurate (de exemplu, trimiteți un proiect de răspuns la o întrebare pentru feedback)
 • Pregătiți misiunile scrise și trimiteți-le până la un termen limită pentru marcarea formală și feedback (de obicei aceasta nu este o sarcină săptămânală, dar poate fi necesară, în mod normal la sfârșitul unui modul)
 • Reflectă asupra învățării și feedback-ul experienței tale despre modul instructorilor și grupului de pari
 • Similar cu o sală de clasă din campus, experiența de învățare online va include participarea extinsă și interacțiunea cu facultății și colegii studenți. De asemenea, veți folosi forumul online pentru a comunica cu consilieri, asistenți didactici și specialiști în instruire.

După ce ai terminat cu succes diploma, vei fi eligibil să participi la una din cele două ceremonii anuale de absolvire de la Universitatea John John Moores din Liverpool.

Secvențele de module încep de mai multe ori pe an în funcție de cerere, astfel încât aveți ocazia să vă înscrieți și să începeți programul de licență în mai multe ocazii pe tot parcursul anului, oferindu-vă astfel flexibilitatea care nu se găsește adesea în majoritatea programelor față în față.

Veți lua un modul simultan. Această metodă avansată de învățare, concepută pentru adulți, vă permite să vă concentrați întreaga atenție pe o temă înainte de a trece la următoarea, permițându-vă, de asemenea, să vă câștigați gradul într-un interval de timp accelerat.

Gradul câștigat va avea aceeași valoare, acceptare și credibilitate ca orice grad echivalent obținut într-un mediu tradițional al campusului.

Statistică

 • 23.000 de studenți din peste 100 de țări din întreaga lume
 • 2.400 de angajați
 • Cursuri de 250 de grade

  Burse și finanțare

  Programul de burse Unicaf

  Locații

  • Liverpool

   Liverpool John Moores University Kingsway House 2nd Floor, Hatton Garden , L3 2AJ, Liverpool

   Întrebări