Keystone logo
James Madison University

James Madison University

James Madison University

Introducere

Știm că succesul necesită părți egale de intelect și acțiune. La JMU , despre asta este Being the Change .

Când studenții care absolvă James Madison University trec cu mândrie pe scenă pentru a-și primi diplomele, ei sunt mai mult decât educați. Sunt membri ai unei comunități de făcători. Ei știu să facă lucrurile să se întâmple. Și-au perfecționat capacitatea de a gândi critic. Au învățat importanța unei etici puternice a muncii și s-au dedicat și s-au priceput să colaboreze cu ceilalți. Diplome în mână, ei părăsesc campusul hotărâți să trăiască vieți pline de sens și să urmeze cariere cu scop.

La doar două ore de la Washington DC, JMU devine rapid una dintre principalele lumini ale națiunii în învățământul superior. Acest lucru se datorează faptului că studenții se bucură de relații neobișnuit de implicate cu profesori de talie mondială care sunt la JMU pentru că doresc să urmărească cunoștințe și să predea studenți talentați.

Studenții, profesorii și absolvenții JMU folosesc părți egale de intelect și acțiune pentru a reuși în orice fel de activitate: stimulează inovația și descoperirea, conduc în afaceri, promovează cultura, îmbunătățesc îngrijirea sănătății, reformează educația, reînnoesc societatea civilă, concurează în atletism. — ei sunt Schimbarea în toate modurile imaginabile.

Statistică

Locație: Harrisonburg, VA

Studenți de licență: 20.070

Absolvenți: 2.096

Programe de studii: 139

Raport studenți/facultate: 16:1

Clasamentul școlar

#1 Cea mai recomandată universitate publică din SUA de Wall Street Journal și Times Higher Ed

#1 Cel mai bun colegiu din Virginia pentru obținerea unui loc de muncă de la statisticile Departamentului Educației din SUA compilate de Zippia

TOP 10 Cea mai bună predare publică de licență din SUA de US News & World Report

  Caracteristici Campus

  Amplasat între lanțurile muntoase Blue Ridge și Allegheny din partea de vest a Virginiei, campusul JMU oferă vederi uimitoare ale Văii Shenandoah. Împrejurimile noastre frumoase și campusul perfect pentru imagini sunt ceea ce face din JMU cea mai populară locație din statul Virginia.

  Există întotdeauna ceva de făcut în campus: concerte, filme, evenimente sportive, piese de teatru, vorbitori invitați, instalații de artă, un planetariu, un arboretum de 125 de acri; lista continuă și continuă. Cu 30 de opțiuni de luat masa în campus, JMU a fost, de asemenea, evaluată de zeci de ani printre primele 15 școli din SUA pentru mese .

  Washington, DC și Richmond, Virginia, sunt la doar două ore de mers cu mașina. Un aeroport regional se află la 20 de minute de mers cu mașina și oferă zboruri directe către nodurile principale din DC și Chicago. Virginia și regiunea oferă multe oportunități de divertisment, îmbogățire culturală și explorare a istoriei.

   Admitere

   Începeți aplicația astăzi pe site-ul JMU.

   Tur virtual JMU

   Faceți un tur virtual al campusului JMU

   Cerințe de admitere la program

   Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

   Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

   Locații

   • Harrisonburg

    S Main St,800, 22807, Harrisonburg

   • Florence

    Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2, 50125, Florence

    Întrebări