Keystone logo
James Cook University Online

James Cook University Online

James Cook University Online

Introducere

Îmbunătățiți-vă cariera cu o diplomă inovatoare, flexibilă, postuniversitară. Începeți să construiți un viitor mai strălucitor astăzi.

Diploma noastră de masterat, Diploma de Licențiat și Diploma de Licențiat în Nursing, Știința Datelor și Afaceri vă va dota cu abilitățile, cunoștințele și acreditările pentru avansarea carierei și pentru a face o diferență în domeniul ales.

De ce să studiezi cu JCU?

Studiați-vă când vi se potrivește, beneficiați de asistență academică personală și faceți ca CV-ul dvs. să strălucească cu o calificare de la o universitate recunoscută la nivel internațional.

Având o reputație de excelență în predare și cercetare, cunoaștem valoarea unei educații de nivel mondial: absolvenții noștri să devină lideri în domeniile lor și comunitățile lor. Mai mult, JCU a fost premiată cu cinci stele pentru succesul absolvent de locuri de muncă de șase ani de la Ghidul bunelor universități.

Prin cursurile noastre postuniversitare, ne propunem să împuternicim profesioniștii să aibă un impact pozitiv și să-și facă viața contestată. Înscrieți-vă astăzi și câștigați abilitățile pentru a vă construi viitorul viu, astăzi.

Patrimoniul nostru

Fondată în 1961 și cu campusuri în Townsville, Cairns și Singapore, JCU este cea de-a doua universitate din Queensland. Clasat în top 2% din instituțiile terțiare din lume, reputația JCU pentru excelență se bazează pe cercetarea noastră de nivel mondial , precum și pe performanța de vârf a absolvenților noștri în toate sectoarele. Succesul studenților noștri este prima noastră prioritate.

Faceți cunoștință cu unii dintre cadrele universitare care vă vor aduce cercetarea și învățarea de vârf la îndemână:

 • Asistență medicală
 • Știința datelor
 • Afaceri

Ceea ce oferim

La JCU Online, combinăm cele mai recente în predare și învățare cu o înțelegere profundă a livrării de curs postuniversitar on-line .

Personalul nostru este printre liderii universitari din lume , cunoscuți pentru bursa lor, rigoare profesională și abordare de susținere a studiilor postuniversitare online.

Clasamentul nostru printre universitățile de top din lume înseamnă că o diplomă de la JCU Online va ajuta să strălucească CV-ul . De fapt, JCU a primit cinci stele pentru succesul locului de muncă în Ghidul bunelor universități din ultimii șase ani.

Diferența JCU Online

Diplomele postuniversitare de la JCU Online sunt inovatoare, flexibile și personalizate pentru a se potrivi cu realitățile ocupate ale profesioniștilor de astăzi. Accesibil pe orice dispozitiv și conceput pentru a permite învățarea "oricând și oriunde", cursurile JCU Online se potrivesc cu viața și stilul tău de viață.

Mediul nostru interactiv online face ca învățarea să fie interesantă. Discuțiile video, audio, de grup și multe altele vă vor ajuta să vă simțiți scufundați în cursuri și să beneficiați cât mai mult de studiul dvs. Vă facilităm numeroase oportunități de a vă conecta cu colegii , asigurându-vă că calificarea dvs. academică este completată de o rețea autentică de colegi profesioniști.

Cu toate acestea, chiar dacă promovăm beneficiile studiului online, recunoaștem și valoarea conexiunilor personale și a sprijinului individual . De aceea, ca student JCU Online, veți avea propriul dvs. Consilier de succes pentru a vă ajuta să vă înscrieți la absolvire, să vă asistați și să vă încurajați tot parcursul cursului.

Locații

 • Douglas

  James Cook Drive,1, 4811, Douglas

  • Brisbane

   Queen Street,349, 4000, Brisbane

   • Smithfield

    McGregor Road,90, 4878, Smithfield

    Întrebări