Keystone logo
Jacksonville University

Jacksonville University

Jacksonville University

Introducere

1 octombrie 1934: Prima convocare a Universității William J. Porter în auditorium la etajul 3 al clădirii educaționale pentru primul baptist.

1935: Universitatea Porter se schimbă oficial la Jacksonville Junior College (JJC). Clasele se mută în sălile de clasă ale Universității de Afaceri Haddock din 517 Street Laura.

1936: Școala ocupă întregul etaj doi al clădirii Florida Theatre.

Aprilie 1944: JJC se mută în Kay Mansion la 704 Riverside Avenue.

2 octombrie 1950: Cursurile încep în campusul Arlington în prima clădire permanentă (fondatori).

1961: înființează Colegiul de Arte Plastice.

1981: Au fost introduse noi majore: dans, fotografie și comunicații.

2001: Renovările sunt făcute la Clădirea Consiliului și Centrul Kinne.

1 iulie 2004: Kerry Romesburg a devenit al unsprezecelea președinte al Universității.

2007: Asistența medicală se extinde pentru a include sub-specializarea asistenților medicali de familie și de urgență, mai întâi în Florida, a șasea din țară. Oak Hall, cel mai nou cartier modern, se deschide studenților.

Misiunea Jacksonville University este de a pregăti fiecare student pentru succesul pe tot parcursul vieții în învățarea, realizarea, conducerea și slujirea.

Această misiune va fi îndeplinită ca o comunitate universitară mică, cuprinzătoare, independentă, situată într-un cadru urban vibrant. Universitatea servește o diversitate etnică și geografică, cu preponderent corp de studenți, precum și studenți adulți în programe selectate de licență, masterat, doctorat și certificare profesională.

Comunitatea de învățare a Jacksonville University va oferi servicii personalizate, interacțiune strânsă dintre studenți și facultăți și o gamă extinsă de programe educaționale și co-curriculare. Experiența noastră de învățare va accentua învățarea implicată, integrarea gândirii cu a face și combinația de pregătire profesională cu o bază puternică de arte liberale.

valori

Jacksonville University și trăiește valorile comunității:

  • elevii și calitatea experienței lor de învățare / viață ca fiind cea mai mare prioritate;
  • implicarea facultății și studenților în predarea, învățarea și extinderea cunoștințelor într-un mediu de excelență și libertate academică;
  • serviciu pentru universitate, comunitate și societate; și
  • onestitate, integritate și respect reciproc.

Jacksonville University va fi o universitate recunoscută la nivel național și internațional, cunoscută pentru programele de semnătură, campusul de invitare și susținere și succesul studenților săi.

Jacksonville University va pune accentul pe crearea unui mediu de învățare complet, unde studenții se pot dezvolta și experimenta succesul academic, social și personal. Studenții vor simți că Jacksonville University este casa lor academică; o casă în care se simt în siguranță, în siguranță, apreciați și implicați. Fundația acestui efort va fi programul full-time de licență, completat de programe selectate profesionale și de absolvire.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Jacksonville

    University Boulevard North,2800, 32211, Jacksonville

    Întrebări