Keystone logo
International University of Japan

International University of Japan

International University of Japan

Introducere

Prezentare generală

Atunci când International University of Japan fost înființată International University of Japan în 1982, misiunea sa a fost aceea de a dezvolta viitori lideri cu un nivel înalt de cunoștințe teoretice și practice de specialitate, precum și de înțelegere și empatie față de diversitatea culturilor mondiale, sporind capacitatea lor de a contribui la globalizarea societate.

În cei 35 de ani care au trecut, peste 4.300 de lideri mondiali din aproximativ 130 de țări au venit de la școlile noastre absolvite de relații internaționale și management internațional. În campusul nostru, am construit o comunitate intelectuală unică și globală, de neegalat în lume. Aproximativ 300 de studenți din 50 de țări locuiesc în cămine, studiază și cercetează împreună cu facultatea noastră.

În plus, am dezvoltat o infrastructură educațională bogată pentru a adapta societatea informațională și avem o relație puternică cu Centrul pentru Comunicații Globale (GLOCOM), care, în calitate de lider în cercetarea unei societăți informaționale, subliniază "Chigyo", studiul cunoașterii.

IUJ , situat în inima liniștită a Japoniei rurale, este un loc ideal pentru tinerii bărbați și femei din toate părțile lumii să se adune și să învețe unii de la alții și de la o facultate internațională talentată și diversă. Școala postuniversitară de relații internaționale (GSIR) și Școala postuniversitară de management internațional (GSIM) oferă o oportunitate unică studenților IUJ a-și aprofunda înțelegerea științelor politicilor și a studiilor de zonă, folosind tehnologii de ultimă oră de comunicare și comunicare. Campusul nostru bine echipat, cu minunatul Bibliotecă și Centrul de Informare Matsushita (MLIC), permite elevilor să țină pasul în această epocă globală și tehnologică în plină schimbare. În timp ce limba engleză este limba de predare, diferite niveluri de cursuri de limbă japoneză sunt oferite la IUJ astfel încât cei care doresc să-și dezvolte competențele în limba japoneză pentru stagii sau o carieră profesională în care cunoașterea limbii japoneze este importantă pot face acest lucru. În același timp, cursurile de limbă japoneză vor ajuta studenții străini să înțeleagă mai bine cultura japoneză și vor ajuta în comunicările și schimburile interculturale de zi cu zi.

Cei care doresc să urmeze o carieră profesională în afacerile și organizațiile publice globale vor părăsi IUJ nu numai cu diplome de MBA sau MA, ci și cu o rețea personală și profesională de-a lungul vieții în întreaga lume, care va fi un avantaj imens util pe parcursul întregii vieți.

GSIM câștigă AACSB * Acreditare internațională

Începând cu 20 februarie 2018, Școala Universitară de Management Internațional (GSIM), IUJ a obținut cu mândrie acreditarea de la AACSB International, cea mai importantă autoritate mondială privind asigurarea calității școlilor de afaceri. Vă rugăm să consultați anunțul general AACSB, Newsroom-ul AACSB și anunțul regional care a fost trimis către aproximativ 100 de reporteri în regiunea noastră imediată de către AACSB. IUJ a devenit una dintre cele patru universități acreditate AACSB din Japonia până în prezent, fiind prima universitate acreditată engleza-medie din Japonia, oferind programe de studii superioare.

Despre GSIM

Cu misiunea de a hrăni persoane înțelepte pentru afaceri globale și conducere socială, GSIM a fost fondată în 1988 sub îndrumarea și colaborarea Școlii de Afaceri Amos Tuck de la Dartmouth College din SUA. GSIM a fost prima școală de afaceri în stil american în Japonia și primul program de MBA din Japonia pentru a-și preda cursurile numai în limba engleză. De atunci, GSIM a creat o rețea internațională de absolvenți, acoperind peste 120 de țări și regiuni, și și-a dezvoltat campusul într-un mediu divers, multinațional, multicultural, multietnic format din studenți din întreaga lume. GSIM sa transformat într-o școală de afaceri recunoscută la nivel mondial, plasată printre primele 100 de școli de afaceri din lume (de exemplu, The Economist Intelligence Unit).* Despre AACSB

Fondată în 1916 și cu sediul în Tampa, Florida, SUA, AACSB International este cea mai lungă instituție de acreditare pentru școlile de afaceri, care leagă educatori, studenți și mediul de afaceri pentru a crea următoarea generație de lideri . AACSB International este cea mai mare alianță din lume în domeniul educației în afaceri.

Acreditarea AACSB este considerată pe scară largă ca fiind cel mai înalt nivel de acreditare pentru școlile de afaceri, un "semnal de excelență" în educația afacerilor și sinonim cu cele mai înalte standarde de calitate. Acreditarea AACSB a fost câștigată de mai puțin de 5% din școlile de afaceri din lume.

Pentru a afla mai multe despre AACSB, vizitați www.aacsb

Acreditări

Acreditat AACSB

Locații

  • Niigata

    International University of Japan 777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi , 949-7277, Niigata

Întrebări