Keystone logo
IUAD Accademia della Moda

IUAD Accademia della Moda

IUAD Accademia della Moda

Introducere

Despre noi

IUAD Accademia della Moda s-a născut, în anii șaizeci, dintr-o idee a maestrului croitor Domenico Lettieri, care a fondat primul nucleu al Academiei și a patentat o metodă de confecționare a modelelor industriale, cu dorința de a aduce viață nouă tradiției Croitorie napolitane. Această nouă metodă a fost menită să apropie adaptarea la nevoile alegerii mai largi a oamenilor și la industria îmbrăcămintei.

Chiar și astăzi, IUAD pregătește studenții pentru a intra în lumea muncii ca profesioniști, cu aceeași inspirație, datorită planurilor de studiu avansate, create în colaborare cu companii și pornind de la nevoile pieței. De mai bine de cincizeci de ani, IUAD Accademia della Moda operează în domeniul educației oferind o gamă largă de cursuri de pregătire în domeniul disciplinei și designului.

IUAD Accademia della Moda este recunoscută de Ministerul Educației, Universității și Cercetării în cadrul instituțiilor AFAM pentru toate cursurile de licență, masterat și postuniversitare.

Activitati extra

IUAD poate conta pe o rețea densă de instituții europene pentru a activa programul Erasmus +.

Numeroasele parteneriate permit o participare activă la evenimente naționale și internaționale importante, precum Congresul Mondial pentru încălțăminte , Italia absolventă de modă, Săptămâna absolută a modei de la Londra, Universiada , festivalul internațional de comunicare creativă, IF! , și târgurile Milano Unica , Micam și Lineapelle, pentru modă, și Arkeda din Napoli și Salone del Mobile din Milano, pentru industria de interior.

Locații

  • Naples

    Via G. Pica 62, 80142, Naples

  • Milan

    Via Copernico 3, 20125, Milan

Întrebări