Keystone logo
Institut Tecnic Tecnologic Internacional Master în dreptul fotbalului
Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Master în dreptul fotbalului

Barcelona, Spania

9 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

Un program de pionierat la nivel mondial, în care veți împărți sala de clasă cu profesioniști din cele mai importante instituții și firme de avocatură specializate în dreptul fotbalului; o ușă care vă va deschide oportunități profesionale unice.

Programul a fost conceput de directorii noștri academici, Daniel Cravo și Andrea Bozza, și a fost dezvoltat împreună cu avocați și autorități de mare renume și prestigiu din sectorul sportiv, sub auspiciile AIAF, Asociația Internațională a Avocaților de Fotbal.

Datorită implicării AIAF și a sprijinului binevenit al celor mai importante entități fotbalistice, te vei bucura de posibilitatea de a trăi o experiență de excepție: evenimente de networking, vizite profesionale, mentorat, călătorii internaționale și stagii de practică în organizații de nivel înalt.

Obiective generale: Masterul are în vedere să asigure că studenții învață și experimentează problemele recurente - juridice, strategice și decizionale - ale industriei fotbalului.

În cadrul cursurilor, studenților li se vor prezenta unele dintre cele mai frecvente probleme din industria fotbalului. În special, li se va cere să abordeze - și să gestioneze - situații specifice, (i) aplicându-și abilitățile, (ii) evaluând nuanțele afacerii fotbalistice în lumina propriilor învățături și (iii) sugerând alternative pentru rezolvarea cazurilor în cauză.

Profesorii îi vor ghida pe elevi în cercetarea, analiza și aplicarea competențelor necesare pentru a realiza exercițiile de rezolvare a problemelor relevante.

La finalul masterului, în mod ideal, datorită capacității sporite de a recunoaște specificitățile și particularitățile mediului juridic al fotbalului, studenții vor fi capabili să abordeze - și să plaseze în contextul potrivit - unele dintre cele mai frecvente probleme legate de afacerile din fotbal, precum și să aleagă și să aplice argumentele formale și de fond cele mai pertinente pentru fiecare situație concretă care apare. Pe de altă parte, este de așteptat ca cunoștințele dobândite, împreună cu capacitatea și interesul propriu al fiecărui student, să poată duce și la generarea de idei și abordări inovatoare.

Certificare de către ITTI, în colaborare cu AIAF

Obțineți o calificare prestigioasă, certificată de ITTI și aprobată de AIAF (Asociația Internațională a Avocaților de Fotbal), care vă va deschide ușile industriei.

Studenți ideali

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări