Keystone logo
© Elisava
Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Introducere

La ITTI Sports Institute, ne concentrăm pe formarea de profesioniști inovatori pentru industria sportului. Oferim programe practice și colaborăm cu companii de top pentru a asigura plasarea cu succes la locul de muncă. Ne propunem să fim un lider global în educația în domeniul managementului sportiv, recunoscut pentru excelența academică, adaptabilitatea și inovația noastră, precum și pentru impactul pozitiv al absolvenților noștri asupra sectorului sportiv global.

Cerinte pentru viza

Vize și permise de ședere

Studentul va fi responsabil de procesarea documentației necesare obținerii documentației pentru șederea și permanența legală a acestuia în statul în care se predă Programul.

În funcție de programul de formare la care s-a înscris, studentul va primi materialul didactic necesar și/sau obligatoriu sau suplimentar, după cum este considerat de echipa didactică. În cazul pregătirii oficiale, studentul va primi Materialul Oficial de la producătorul tehnologic; În cazul în care nu este furnizat de producător, studentului i se va pune la dispoziție materialul pe care conducerea academică îl consideră pentru obținerea certificării, precum și activități și ateliere complementare care asigură promovarea examenului oficial. Atunci când instruirea, din cauza naturii sale, nu poate fi certificată oficial de către un producător, vei primi materialul complementar pe care echipa didactică îl consideră optim pentru învățarea ta și pentru PFM (Proiectul de master final).

De asemenea, și în funcție de caz și la solicitarea studentului anterior începerii stagiului, ITTI va pune la dispoziție studentului materialul necesar, software-ul și echipamentele de înaltă calificare tehnologică, care trebuie utilizate de către studenți, întotdeauna și peste tot respectând instrucțiunile de la instructori și/sau instrucțiunile de utilizare. Deteriorarea cauzată a materialului menționat, ca urmare a unei utilizări incorecte vădite a acestuia de către student, îl va obliga pe student să acopere costurile ce vor fi generate de refacerea la starea inițială și/sau funcțională a echipamentului deteriorat sau material.

Studentul va fi singurul responsabil pentru tot conținutul pe care îl generează, dezvoltă și/sau diseminează individual pe ITTI sau pe oricare dintre mediile virtuale sau fizice (web, rețele sociale, reviste etc.) a căror proprietar ITTI este. ITTI este exonerat de orice responsabilitate care ar putea apărea legată de conținutul difuzat de studenți atunci când folosesc oricare dintre mediile menționate mai sus.

Burse și finanțare

Bursele vor fi acordate pe baza meritului și/sau a necesității financiare în condițiile stabilite de entitatea care acordă bursa corespunzătoare.

Diferitele burse și promoții pentru accesarea Programelor acordate de ITTI sau de alte entități nu sunt cumulative între ele decât dacă se prevede expres în baza bursei sau promovării.

Locații

  • Barcelona

    Ronda del General Mitre, 116, 08021, Barcelona

Întrebări