Keystone logo
ITECOM Art Design Paris

ITECOM Art Design Paris

ITECOM Art Design Paris

Introducere

STRUCTURA unic în inima Parisului

Situat între Opera Garnier, Bourse și Palatul Brongniart, instituția noastră pariziană funcționează pe 1200 m², cu echipamente de calculator mai mult de 200 de Mac-uri și PC-uri a caror software este actualizat în fiecare an.

Echipa de predare ITECOM ART DESIGN PARIS este animat de dorința de a perioadelor întotdeauna alternative de inspirație, schimb de idei, de învățare și o adevărată aventură profesională.

DIDACTIC ABORDARE ADAPTAT

Know-how timp de 35 de ani, în mijlocul creației și Web.

ITECOM apreciază experiența de afaceri și pune în aplicare dimensiunile fundamentale ale formării efective: perioadele de predare și contracte de studiu cu companiile partenere.

O SPRIJIN PENTRU MUNCĂ

ITECOM PROIECTARE ART este totul despre know-how timp de 35 de ani, în mijlocul creației, cu dorința de a evoluează în mod constant pentru a se potrivi cu realitatea economică a piețelor. Fiecare difuzor joacă un rol important în procesul de predare elevii noștri prin practicarea profesionalism.

ITECOM ART DESIGN îmbunătățește experiența de afaceri și punerea în aplicare a celor două dimensiuni fundamentale ale formării efective:

  • Perioadele de educație.
  • contracte de studiu cu companiile partenere.

Aceste cursuri completează formarea selectate printr-o experiență practică de teren.

Acest aspect dublu de formare vă permite să valideze cunoștințele dobândite prin acordarea de dimensiune practică și profesională.

Aceasta este o abordare esențială pentru o afacere de integrare de succes.

ITECOM banner-2
48758_15578048_1248097828561805_2795122766263350374_o

800 ABSOLVENȚII DE LA CREA ITECOM

Absolvenții noștri care ocupă poziții de răspundere în afaceri mass-media și artele aplicate sunt un atu extraordinar pentru rețeaua noastră în expansiune.

Într-adevăr, acestea sunt acum susceptibile de a fi prezente în diferite sectoare de activitate naționale ca internațional.

Absolvenții noștri sunt mai presus TOATE NOASTRE AMBASADORILOR

Absolvenții noștri sunt foarte adesea numesc ITECOM ART DESIGN pentru a oferi internship sau oferte de munca.

Ele sunt implicate în procesul de predare și de multe ori apar în sălile de clasă pentru a întâlni, să se angajeze, ghid pentru cei mai buni studenți în cariera lor viitoare.

Este un schimb pe care studenții se așteaptă în special pentru a discuta despre viitoarea lor profesie.

AbsolvenŃi TOATE CONTINENTE

Cu rețeaua tot mai mare de ITECOMIENS și know-how-ul, nu este neobișnuit pentru a vedea studenții noștri merg în străinătate în companiile de renume mondial, cum ar fi Ubisoft, L'Oreal, ForMek, Havas, Publicis, Alvarez International, districtul Digital, Sephora, Societe Generale ...

48759_DSC_0041

Locații

  • Paris

    12 rue du 4 Septembre, 75002, Paris

Întrebări