Keystone logo
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts MASTER DE BUCATARIE ITALIANA
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts

MASTER DE BUCATARIE ITALIANA

Calabria, Italia

Request duration

Italiană

Request pace

Request application deadline

Oct 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Evoluția este prima cerință a educației culinare. Acest curs este conceput pentru a îndeplini această cerință și pentru a acționa cu rezultate imediate și eficiente. Programul de masterat în bucătăria italiană și vinuri, cel mai cuprinzător curs culinar din Italia, oferă participanților o perspectivă globală a serviciilor de gătit și restaurant, permițându-le să dezvolte un sentiment personal de profesionalism necesar pentru a lucra cu succes cu bucătăria italiană avansată în industria alimentară și a ospitalității.

Programul este conceput pentru a integra pregătirea culinară cu studiile academice și experiența pe teren folosind tehnici avansate de gătit, subiecte de importanță contemporană, știința alimentelor, estetica și percepția senzorială ca cadre. Evoluția bucătăriei italiene este o examinare a gustului, a ingredientelor și a tehnicilor de aromatizare. Participanții cercetează și pregătesc meniuri regionale italiene reprezentative, precum și completează o analiză intensivă a principiilor bucătăriei italiene.

În timp ce studenții pregătesc mâncăruri moderne și regionale într-un cadru de restaurant, cursul pune accentul pe tehnicile de gătit și ingredientele utilizate în bucătăriile contemporane și clasice. Prin demonstrarea evoluției bucătăriei italiene, participanții sunt pregătiți să își creeze propriile rețete pe baza acestor principii. Sunt examinate planificarea și ordinea producției, organizarea stației, pregătirea și placarea, calendarul, dezvoltarea palatului și alte realități de producție ale unui restaurant.

Artele de coacere și patiserie sunt, de asemenea, integrate folosind tehnici fundamentale de coacere, subiecte cu semnificație contemporană, știința alimentelor, estetica și percepția senzorială ca cadre. Examinând gustul, tehnicile de coacere și patiserie, ingredientele și condimentele, participanții învață principiile și tehnicile utilizate la prepararea produselor de patiserie de înaltă calitate. Se pune accent pe tehnici avansate de producție și evaluarea produselor de calitate. Subiectele includ produse de patiserie de bază, creme de patiserie, prăjituri de bază, lucrări de ciocolată și chimie.

În cele din urmă, somelierii de top din Italia elimină misterul înțelegerii vinurilor italiene și a locului lor în meniu. Prin degustări și materiale de studiu, participanții vor înțelege cum să asocieze vinurile regionale cu bucătăriile corespunzătoare, precum și să îmbine vinurile italiene cu alte bucătării. Cele mai bune și mai puțin cunoscute vinuri ale țării sunt studiate și testate atât în laborator, cât și la proprietăți selectate.

O parte integrantă a programului este excursiile planificate la câteva dintre cele mai importante centre gastronomice din Italia. Fabricarea de vinuri și brânzeturi artizanale, mese diverse la mai multe restaurante și călătorii culinare în Sicilia le permit participanților să experimenteze cultura italiană și să descopere modul în care aceasta și-a influențat bucătăria.

Programul culminează cu o experiență de lucru din viața reală, inclusiv preparate alăturate de mâncăruri tradiționale și inovatoare italiene și europene, care sunt contrastate pentru arome, culori și valori nutritive, oferind participanților posibilitatea de a vedea și degusta evoluția bucătăriei italiene și, mai important , abilitatea de a-și evolua propria tehnică pentru dezvoltarea de rețete noi. Tehnicile sunt evidențiate de o analiză finală a meniurilor din restaurantele italiene de top din lume de către maeștrii italieni.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare