Keystone logo
Istanbul Medipol University

Istanbul Medipol University

Istanbul Medipol University

Introducere

În toată istoria societății moderne, conceptul de universitate a fost înțeles ca leagăn al cunoașterii, un loc al înțelepciunii și un atelier al umanității. Cu toate acestea, numai aplicarea adevăratei înțelepciuni asupra cunoștințelor dobândite și a modelelor de decizie ar putea asigura fericirea și viitorul oamenilor. Prin urmare, obiectivul personalului Istanbul Medipol University este de a „pregăti calea” spre dobândirea de înțelepciune pentru toți studenții săi.

Pentru a realiza acest lucru, IMU a adaptat un model inovator de învățare și predare și a creat o adevărată „societate a cunoașterii” a academicienilor de succes. Fiecare membru al facultății noastre se angajează să își formeze studenții în funcție de condițiile din lumea reală și să-i ajute să dobândească informațiile și abilitățile de care vor avea nevoie pentru o carieră strălucitoare pentru un viitor mai luminos. Tehnologiile informaționale sunt utilizate pe scară largă în procesul educațional. Accesul facilitat al studenților la bibliotecile multimedia, precum și pregătirea acestora în săli multiplex și de calculatoare cu echipamente de ultimă generație, sporesc calitatea educației și cercetării.

Una dintre sarcinile cheie ale universității este creșterea mobilității studenților în dezvoltarea modelului educațional „integrat”. De asemenea, prin stabilirea de programe de e-learning și oferirea de educație fără bariere pentru toți, IMU va avea o influență semnificativă asupra dezvoltării regiunii. Această abordare este esențială pentru o universitate care primește studenți din întreaga lume și respectă diversitatea.

Pe măsură ce ne pregătim studenții pentru vieți de conducere și de serviciu, știm că ei vor fi cei care vor determina viitorul apropiat și îndepărtat.

Rector

Misiune

Cu educația pe care o oferă și diferența pe care o creează, Istanbul Medipol University adoptă principiul de a genera indivizi care au dobândit calificări permanente înalte, care se concentrează pe producția de știință și tehnologie și care pot răspunde cerințelor în continuă schimbare ale societății și face o responsabilitate de a contribui la cunoștințele științifice, precum și la bunăstarea societății.

Viziune

Să fie o universitate de top care va oferi direcții științei și societății cu o cultură organizațională puternică, un spirit antreprenorial și un dinamism stabil.

Caracteristici Campus

Complexul Mega Spitalelor Medipol

Pe lângă faptul că este un spital universitar, Complexul Mega Spitalelor Medipol, care este cea mai mare investiție medicală privată din Turcia, este un complex medical format din patru ramuri separate.

Este, de asemenea, remarcat ca spitalul cu cel mai mare număr de filiale din Turcia, inclusiv Spitalul de Formare Generală, Oncologie, Chirurgie Cardiotoracică și Spitalul Stomatologic. Nu doar studenții de la Medicină Stomatologie, Kinetoterapie și Reabilitare, Creșă, Departamentele de Management al Sănătății din programele de licență, ci și cei de la Școala Profesională a Serviciului de Sănătate care deține mai multe domenii de expertiză se formează în acest spital. Mai mult, cursurile de Specialitate în Medicină se desfășoară în clinicile extrem de bine echipate ale spitalului nostru.

Campusul Haliç

Campusul Haliç (Cornul de Aur) este situat în peninsula din apropiere de Haliç, care este una dintre cele mai vechi părți ale Istanbulului și unde Podul Unkapanı se întâlnește cu pământul. În campus se află Colegiul de Științe ale Sănătății și școli profesionale. Campusul are, de asemenea, mai multe facilități.

Campusul Kavacık

Pe ambele părți ale TEM (Autostrada Transeuropeană), care leagă Asia și Europa se află campusurile de nord și de sud ale Kavacık.

Campusul de Nord

Pe Campusul de Nord se află clădirea Rectoratului Administrativ, Școala de Limbi străine și școlile profesionale. Campusul acoperă, de asemenea, o serie de facilități, inclusiv un centru sportiv, restaurante, cămin, bibliotecă, săli de studiu, săli de mese, laboratoare, parcări, Centru medical, Serviciu de consiliere și Centrul de cercetare REMER.

Campusul de Sud

Campusul de Sud cuprinde Școala de Medicină, Școala Internațională de Medicină, Școala de Stomatologie, Școala de Farmacie, Școala de Afaceri Medipol, Școala de Inginerie și Științe ale Naturii, Școala de Drept, Școala de Educație, Școala de Comunicare, Școala de Arte Plastice, Design și Arhitectură, Școala de Științe ale Sănătății, Școala de Științe Umaniste și Sociale, Colegiul de Științe ale Sănătății, Școli Profesionale, Școala Absolventă de Științe Legale, Școala Absolventă de Inginerie și Științe ale Naturii, Școala Licențiată de Științe ale Sănătății și Școala Absolventă de Științe Sociale. În plus, campusul acoperă o serie de facilități, inclusiv săli de conferințe, structuri de artă culturală, o bibliotecă, săli de mese, un centru comercial, un coafor, cafenele, cămine, restaurante, centre de cercetare și laboratoare și așa mai departe.

  Admitere

  Cum pot aplica la universitatea ta?

  Criterii de admitere:

  • Un formular de cerere completat.
  • Traducere legalizată a certificatului de absolvire a liceului de la Ambasada sau Consulatul Turciei din țara de origine a candidatului.
  • Traducere legalizată a certificatului de transcriere de la Ambasada sau Consulatul Turciei din țara de origine a candidatului.
  • Copie originală a raportului de rezultat al testului aprobat de Ambasada sau Consulatul Turciei din țara de origine a candidatului. Exemplu: SAT DI: 7226.
  • Certificat de Echivalare a Liceului, din care rezultă că certificatul este echivalent cu diplomele de liceu eliberate în Turcia, de la Ambasada sau Consulatul Turciei din județul de origine al candidatului.
  • O copie a paginii cu detalii personale a pașaportului aprobat de Ambasada sau Consulatul Turciei din țara de origine a candidatului.
  • O viză de student obținută de la Ambasada Turciei.
  • Candidații care aplică la Facultatea de Medicină și Stomatologie trebuie să își dovedească cunoștințele de limba engleză. De exemplu, TOEFL DI: 3619.
  • Certificat de competență în limba turcă de la IMU Turkish Proficiency Exam sau TOMER.
  • Cartea de rezidență permanentă de depus la IMU afaceri studențești în termen de o lună de la înscriere.
  • Patru fotografii de pașaport.
  • O chitanță bancară care arată plata taxei de școlarizare (întregul sau parțial).
  • Un document care dovedește că solicitantul a fost sponsorizat financiar în timpul educației.
  • Formular de informații despre student (se completează în momentul înscrierii).

  Cerinte pentru viza

  Cum pot solicita permisul de ședere?

  Puteți completa formularul de cerere online, iar apoi trebuie să vă livrați documentele personal. Pentru mai multe informații, vizitați href="https://e-ikamet.goc.gov.tr/

  Burse și finanțare

  Avem oportunități de burse de până la 50%. Puteți obține informații detaliate în perioada de înregistrare.

  Clasamente

  Istanbul Medipol University în clasamentul mondial al universităților

  Istanbul Medipol University își manifestă educația și cercetarea de calitate cu locul său de succes în clasamentele enumerate de cele mai respectate agenții de clasare a învățământului superior din lume.

  Medipol, care și-a consolidat calitatea prin îndeplinirea proceselor de acreditare în 2019, s-a clasat în multe clasamente universitare, cum ar fi Times Higher Education (THE), University Ranking by Academic Performance (URAP), Scimago, Round University Ranking (RUR), Webometrics și U-Multirank.

  The World's Young University Rankings: Times Higher Education este o agenție de rating cu sediul la Londra, care clasifică universitățile în funcție de anumiți indicatori cheie de performanță, cum ar fi impactul cercetării, citările, impresia internațională și mediul educațional. Istanbul Medipol University s-a clasat în intervalul 1001+ în clasamentul mondial al universităților, unde au fost evaluate peste 25 de mii de universități. Medipol s-a clasat, de asemenea, pe locul 401+ în clasamentul THE World’s Young University, pe locul 401+ în clasamentul THE Asia University, pe locul 501+ în clasamentul universității THE Emerging Economies și pe locul 601+ în clasamentul THE după subiect: clinic, preclinic și sănătate.

  Clasamentul mondial al universităților

  Clasamentul după subiect: clinic, preclinic și sănătate

  Clasamentul Universității Economiilor Emergente

  Clasamentul Universității din Asia

  Evaluarea impactului Clasamentul mondial al universităților

  URAP (Clasament universitar în funcție de performanța academică) Clasament universitar: Medipol s-a clasat pe locul 65 din 166 de universități și pe locul 12 din 57 de universități private din Turcia în clasamentul 2019-2020. În World University Ranking de la URAP, Medipol s-a clasat pe locul 2104 din 2500 de universități.

  RUR (Round University Ranking): Medipol s-a clasat pe locul 768 din 829 de universități, care au fost selectate din 1100 de universități măsurate după anumite criterii.

  Clasamentul Universității Scimago: Medipol s-a clasat pe locul 734 din 3471 de universități (lumea) și pe 20 din 112 universități (Turcia) în clasamentul 2020.

  Clasamentul Universității Webometrics: Medipol s-a clasat pe locul 2570 (lumea) și pe locul 65 (Turcia) de către Webometrics, care ocupă 28 de mii de universități din întreaga lume în grupurile de țări și din lume.

  U-Multirank: U-Multirank au fost furnizate date pentru instituții și unele programe din 2017. Avem ocazia să comparăm universitatea noastră cu celelalte universități din lume, în cadrul instituțiilor și al anumitor programe.

  Locații

  • Istanbul

   Haliç Campus Cibali, Atatürk Blv. 25, Fatih/İstanbul, Turkey, 34083, Istanbul

   • Istanbul

    Kavacık Campus Kavacık, Beykoz/İstanbul, Turkey, 34810, Istanbul

    • Istanbul

     Medipol Mega Hospitals Complex Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul, Turkey, 34214, Istanbul

     Întrebări